ارائه خدمات پزشکی در ساحل عاج به مناسبت هفته هلال ‌احمر

مرکز خودگردان جمعیت هلال احمر ایران در ساحل عاج، به مناسبت هفته هلال احمر به مراجعه کنندگان خدمات رایگان ارائه داد.

به گزارش شهروند آنلاین از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر؛ مرکز سلامت خودگردان جمعیت هلال‌ احمر جمهوری اسلامی ایران در ساحل عاج، به مناسبت هفته هلال ‌احمر و روز جهانی صلیب سرخ، اقدام به برگزاری یک برنامه‌ یک‌روزه ارائه خدمات رایگان درمانی در منطقه کم‌برخوردار شهر «آبیجان» کرد.

در این برنامه که با استقبال گسترده ساکنان محلی روبه‌رو شد، بیش از ۲۲۰ نفر از خدمات رایگان ویزیت پزشک عمومی، چشم‌پزشکی و واکسیناسیون بهره‌مند شدند. این فعالیت با هدف ارتقای سلامت عمومی، کمک به اقشار آسیب‌پذیر و گرامیداشت ارزش‌های انسان‌دوستانه جمعیت‌های هلال ‌احمر و صلیب سرخ جهانی انجام شد.

برگزاری این رویداد، بخشی از تلاش‌های مستمر مرکز سلامت هلال ‌احمر برای حمایت از سلامت جامعه و کاهش محرومیت‌های درمانی در مناطق کم‌برخوردار ساحل عاج است./

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.