رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، از ثبت ۳۹ مورد عملیات امدادونجات کوهستان توسط تیمهای امدادی در سطح کشور طی یک هفته گذشته خبرداد.
به گزارش شهروند آنلاین از پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر؛ بابک محمودی رئیس سازمان امدادونجات در تشریح این خبر گفت: بر اساس اطلاعات ارائه شده، ۳۲۳ نفر مصدوم و بیمار در سوانح مختلف در یک هفته گذشته به مراکز درمانی منتقل شدند و ۱۹۵ نفر نیز در محل حادثه خدمات درمانی پیش بیمارستانی دریافت کردند.
او اعلام کرد: در این مدت، ۸۸ نفر مصدوم و فوتی از طریق عملیات نجات فنی و رهاسازی شده و امدادگران جمعیت هلال احمر به ۳۵۶ نفر خدمات امدادی شامل اسکان اضطراری، تغذیه اضطراری و انتقال به اماکن امن ارائه کردند.
بابک محمودی ادامه داد: بیشترین عملیات امدادونجات در استانهای مازندران با ۸۵ عملیات، اصفهان با ۷۴ عملیات و تهران با ۳۸ عملیات انجام شده است. همچنین، بیشترین تعداد مصدومین انتقالی در استانها به ترتیب در اصفهان با ۵۴ نفر، مازندران با ۴۵ نفر و گلستان با ۲۴ نفر گزارش شده است.
رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر بیان کرد: در زمینه درمان سرپایی، مازندران با ۶۷ نفر، تهران با ۵۲ نفر و اصفهان با ۲۵ نفر در صدر قرار دارند. همچنین، بیشترین مصدوم و فوتی رهاسازی شده در استانها به ترتیب در کرمان با ۱۰ نفر، فارس و کرمانشاه هر کدام با ۹ نفر و کردستان با ۷ نفر ثبت شده است.
محمودی اظهار کرد: در یک هفته گذشته، ۳۶۸ مورد عملیات امدادونجات در سوانح ترافیکی در محورهای برونشهری کشور توسط نجاتگران این سازمان انجام شده است. این عملیات منجر به انتقال ۲۰۲ مصدوم به مراکز درمانی و درمان ۴۷ مصدوم به طور سرپایی در محل حادثه شد.
او در ادامه تصریح کرد: بیشترین حوادث ترافیکی در استانها به ترتیب در اصفهان با ۳۹ عملیات، مازندران با ۳۳ عملیات و گلستان با ۲۵ عملیات ثبت شده است. همچنین بیشترین تعداد مصدومین انتقالی در استانها به مازندران با ۳۶ نفر، اصفهان با ۳۱ نفر و گلستان با ۲۲ نفر اختصاص دارد.
این مقام مسئول هلال احمر در ادامه به عملیات امدادونجات در حوادث کوهستان اشاره کرد و گفت: ۳۹ مورد عملیات امدادونجات در حوادث کوهستان در سطح کشور انجام شده است. که طی این مدت ۴۶ نفر دچار حادثه و ۲۶ نفر مصدوم شدند.
رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر بیان کرد: بیشترین حوادث کوهستان در استانها به ترتیب در تهران با ۷ مورد و فارس با ۵ مورد گزارش شده و بیشترین حادثه دیده حوادث کوهستان در تهران با ۸ نفر و کرمانشاه با ۶ نفر به ثبت رسیده است./