جزئیات تناسبی شدن انتخابات شورا‌های شهر تهران

معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات گفت: برای نخستین‌بار در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر تهران، انتخابات به‌ صورت تناسبی برگزار می‌شود و احزاب و جبهه‌های قانونی با فهرست‌های رسمی خود در رقابت‌ها حضور خواهند یافت.

به گزارش شهروند آنلاین، علی زینی‌وند، در حاشیه نشست رابطین انتخاباتی استانداری‌های همدان، زنجان، اصفهان و مرکزی افزود: یکی از مباحث جدیدی که در این دوره از انتخابات مطرح است، موضوع «انتخابات تناسبی» در شهر تهران است که برای نخستین‌بار اجرایی می‌شود. این مدل از انتخابات، تحولی در شیوه رقابت سیاسی در سطح شورای شهر تهران به شمار می‌رود.

رئیس ستاد انتخابات کشور تصریح کرد: اگرچه در ادوار گذشته نیز جبهه‌ها و احزاب مختلف در انتخابات حضور داشتند، اما در این دوره برای نخستین‌بار احزاب و جبهه‌های قانونی با لیست‌های مشخص خود وارد عرصه رقابت می‌شوند و این فرصت را دارند که با تلاش و فعالیت مؤثر، سهمی از کرسی‌های شورای شهر تهران را به خود اختصاص دهند.

او تأکید کرد: از هم‌اکنون لازم است احزاب و جبهه‌ها فعال شوند، با دفتر امور سیاسی وزارت کشور و حوزه انتخابات در تعامل باشند و مشارکت هدفمندی را دنبال کنند. در این زمینه نشست‌هایی نیز با احزاب برگزار خواهیم کرد تا زمینه‌ گفت‌وگو و همکاری بیشتر فراهم شود.

او گفت: برگزاری انتخابات تناسبی در تهران می‌تواند مقدمه‌ای باشد تا در انتخابات آینده، از جمله انتخابات مجلس شورای اسلامی، با اصلاحات قانونی لازم، نقش احزاب را در سراسر کشور به صورت رسمی و پررنگ‌تر شاهد باشیم.

زینی‌وند در ادامه افزود: در جلسات آموزشی، موضوعاتی نظیر نحوه برگزاری انتخابات تناسبی، شیوه ارائه فهرست‌ها، برنامه زمان‌بندی و سایر موارد مرتبط، به‌طور دقیق آموزش داده می‌شود./خبرگزاری صداوسیما

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.