امدادرسانی به بیش از ۱۷۰۰ نفر در 7 روز

مازندران رکورددار وقوع حوادث هفته گذشته

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال ‌احمر با اشاره به عملکرد نجاتگران‌ در بازه زمانی ۱۰ تا ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ گفت: در این هفته، نیروهای امدادی جمعیت هلال ‌احمر موفق به پوشش ۹۰۰ حادثه در سراسر کشور شدند که در جریان آن به ۱۷۴۷ نفر خدمات امدادی و نجات ارائه شد.

به گزارش شهروند آنلاین از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال ‌احمر؛ محمدحسین کبادی گفت: در بازه زمانی ۱۰ تا ۱۶ خرداد ۱۴۰۴، نیروهای امدادی جمعیت هلال ‌احمر موفق به پوشش ۹۰۰ حادثه در سراسر کشور شدند که در جریان آن به ۱۷۴۷ نفر خدمات امدادی و نجات ارائه شد.

او ادامه داد: ۷۰۱ نفر از خدمات درمان سرپایی هلال‌احمر بهره‌مند و ۴۹۷ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند؛ همچنین ۷۱ نفر نیز از طریق عملیات فنی نجات، رهاسازی شدند.

مازندران رکوردار وقوع حوادث

کبادی با اشاره به آمار بالای حوادث در برخی استان‌ها ادامه داد: استان مازندران با ثبت ۱۳۸ حادثه در صدر استان‌های دارای بیشترین حوادث قرار گرفت و پس از آن، اصفهان با ۹۰ و گلستان با ۷۰ حادثه بیشترین آمار را داشتند.

او افزود: از نظر درمان‌های سرپایی نیز تهران با ۳۳۲ مورد، مازندران با ۲۰۲ مورد و ایلام با ۴۶ مورد بیشترین آمار را به خود اختصاص دادند.

گلستان در صدر مصدومان ترافیکی

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره حوادث ترافیکی نیز گفت: در این هفته، ۴۵۴ حادثه ترافیکی در محورهای برون‌شهری رخ داد که منجر به انتقال ۳۰۸ مصدوم به مراکز درمانی شد. استان‌های اصفهان (۴۹ حادثه)، گلستان (۴۷ حادثه) و مازندران (۲۹ حادثه) بیشترین آمار را داشتند.

او افزود: در میان مصدومان ترافیکی، گلستان با ۴۵ نفر، اصفهان با ۴۱ نفر و مازندران با ۳۸ نفر در صدر قرار داشتند.

کبادی همچنین به حوادث جوی و اقلیمی اشاره کرد و ادامه داد: در این هفته ۵۰ مورد حادثه جوی ثبت شد که طی آن ۴۵۹ نفر آسیب دیدند و ۲۷۹ نفر توسط تیم‌های امداد و نجات رهاسازی شدند. بیشترین تعداد این حوادث در فارس (۱۴ مورد) و کهگیلویه و بویراحمد (۱۱ مورد) رخ داد.

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر تصریح کرد: بیشترین حادثه دیده در حوادث جوی نیز آذربایجان شرقی با ۲۹۱ نفر و سمنان با ۷۸ نفر به ثبت رسید.

نجات ۷۱ نفر

او گفت: در حوزه نجات فنی تیم‌های تخصصی هلال ‌احمر موفق به رهاسازی و نجات ۷۱ نفر از میان مصدومان و فوتی‌ها شدند که بیشترین موارد در کرمان (۱۱ نفر) فارس (۸ نفر) و به صورت مشترک در اصفهان و مازندران (هرکدام ۵ نفر) انجام شد./

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.