دستگیری 9 متهم مرتبط با رژیم صهیونیستی در استان بوشهر

فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: ۹ نفر به اتهام ارتباط با سرویس‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی و تشویش اذهان عمومی و حمایت از این رژیم جنایتکار در استان شناسایی و دستگیر شدند.

به ‌گزارش شهروند آنلاین، سردار حیدر سوسنی در گفت‌و‌گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه استان از امنیت پایدار برخوردار است، گفت: همکاری و مشارکت مردم در تقویت و شناسایی مخلان امنیت ستودنی است.

او با اشاره به حمله نظامی رژیم صهیونیستی به خاک ایران اسلامی و گرامیداشت شهدای گرانقدر این تهاجم، اظهار کرد: کارکنان فرماندهی انتظامی استان بوشهر در شناسایی و دستگیری افراد مرتبط با رژیم جنایتکار صهیونیستی تلاش شبانه‌روزی دارند.

سردار سوسنی از شناسایی ۹ متهم در ارتباط با تشویش اذهان عمومی و حامی رژیم منحوس اسرائیل غاصب خبر داد و بیان کرد: با تلاش شبانه‌روزی سربازان گمنام امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان بوشهر و با رصد اطلاعاتی و اقدام عملیاتی به موقع، ۹ نفر از حامیان رژیم صهیونیستی که اقدام به حمایت، تشویش اذهان عمومی و اخلال در امنیت روانی جامعه می‌کردند دستگیر و به مرجع قضایی معرفی شدند.

او با قدردانی از همکاری مردم غیور، انقلابی، ولایت‌مدار استان بوشهر با مأموریت‌های نیروی انتظامی، یادآور شد: نیروی انتظامی استان بوشهر با تشکیل گروه‌های تخصصی، متخلفان در بخش‌های مختلف از جمله تشویش اذهان عمومی را در کوتاه‌ترین زمان شناسایی و دستگیر می‌کند.

فرمانده انتظامی استان بوشهر از فعال شدن سامانه پیام کوتاه پلیس در استان خبر داد و بیان کرد: به منظور دریافت انواع گزارش‌ها مردمی در خصوص هر نوع تحرکات مشکوک و دیدن هرگونه پرنده و شیء مشکوک در آسمان، سامانه پیامکی پلیس با شماره ۱۱۰۷۷ فعال شده و آماده دریافت گزارش‌های مردمی است./خبرگزاری صداوسیما

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.