همه چیز در مورد طرح مهاجرتی 90 روزه فنلاند

به افراد متخصص در حوزه فناوری ویزای 3‌ماهه اعطا می‌شود

طرح مهاجرتی ۹۰روزه، که اکنون بسته شده است، برای افراد واجد شرایط امکاناتی نظیر مدارک رسمی اقامت، خانه، مدرسه و مهدکودک برای فرزندان، تجهیزات کار از راه دور، معرفی به شبکه‌های فناوری در هلسینکی و کمک برای اقامت دائم فراهم می‌کند.

شهروند آنلاین: مقامات فنلاند می‌گویند طرح مهاجرتی تازه این کشور، موسوم به برنامه ۹۰روزه، که برای جذب افراد متخصص خارجی در بازار کار فناوری ارائه شده، استقبال شدید علاقه‌مندان را در پی داشته است.

بنا بر این طرح، به متخصصان در حوزه فناوری که واجد شرایط هستند، ویزایی ۹۰روزه اعطا می‌شود تا آنان بتوانند به این کشور شمال اروپا بیایند و پس از رسیدن در صورت تمایل ویزای خود را دائمی کنند.

او درباره علت ارایه چنین طرحی اضافه می‌کند: «در سطح جهان برای جذب استعدادها رقابت زیادی وجود دارد، بنابراین ما باید خلاقانه فکر کنیم.»

برای این طرح 5هزار و ۳۰۰ متقاضی فرم پر کرده‌اند که به گفته مقامات حدود 30درصد از آنان را شهروندان کانادا و آمریکا تشکیل می‌دهد. بقیه این افراد از کشورهای دیگر بوده‌اند، از جمله بریتانیا با ۵۰ متقاضی.

مدیر مرکز تجارت هلسینکی می‌گوید: «اکثریت متقاضیان خانواده داشتند و می‌خواستند دست‎کم در ابتدا برای کارفرمایان فعلی خود از راه دور کار کنند. ۸۰۰ نفر کارآفرین و صاحب شرکت‌های دانش‌بنیان بودند، ۶۰نفر سرمایه‌گذار و مابقی نیز افراد در جست‌وجوی شغل.»

فنلاند که زادگاه نوکیا، اس‌ام‌اس، اینترنت پرسرعت 5G و لینوکس به شمار می‌رود؛ بازار استارت‌آپی پررونقی به ارزش ۶میلیارد یورو دارد. این کشور در جهان بالاترین میزان سرانه استارت‌آپ دیجیتال نسبت به جمعیت را داراست.

به تازگی شرکت‌های عظیم فناوری همچون گوگل اقدام به گشودن پردیس‌های فناوری در فنلاند کرده‌اند. مقامات فنلاندی انتظار دارند در سال ۲۰۲۱ دست‌کم ۵۰هزار شغل جدید در این حوزه ایجاد شود.

اندازه متنAaAa

مقامات فنلاند می‌گویند طرح مهاجرتی تازه این کشور، موسوم به برنامه ۹۰ روزه، که برای جذب افراد متخصص خارجی در بازار کار فناوری ارائه شده استقبال شدید علاقه‌مندان را در پی داشته است.

بنا بر این طرح، به افراد متخصص در حوزه فناوری که واجد شرایط هستند ویزایی ۹۰ روزه اعطا می‌شود تا آنان بتوانند به این کشور شمال اروپا بیایند و پس از رسیدن در صورت تمایل ویزای خود را دائمی کنند.

یوهانا هوره، از مرکز تجارت هلسینکی، که این برنامه را طراحی کرده است می‌گوید: «ما در صدر کشورهایی نیستیم که افراد دلشان بخواهد به آنجا بروند، اما این هم هست که می‌دانیم وقتی مردم به اینجا می‌آیند دلشان می‌خواهد بمانند.»

او درباره علت ارائه چنین طرحی اضافه می‌کند: «در سطح جهان برای جذب استعدادها رقابت زیادی وجود دارد، بنابراین ما باید خلاقانه فکر کنیم.»

برای این طرح ۵۳۰۰ متقاضی فرم پر کرده‌اند که به گفته مقامات حدود سی درصد از آنان را شهروندان کانادا و آمریکا تشکیل می‌دهد. بقیه این افراد از کشورهای دیگر بوده‌اند، از جمله بریتانیا با ۵۰ متقاضی.

مدیر مرکز تجارت هلسینکی می‌گوید اکثریت متقاضیان خانواده داشتند و می‌خواستند دست کم در ابتدا برای کارفرمایان فعلی خود از راه دور کار کنند. ۸۰۰ نفر کارآفرین و صاحب شرکت‌های دانش‌بنیان بودند، ۶۰ نفر سرمایه‌گذار و مابقی نیز افراد در جستجوی شغل.

طرح مهاجرتی ۹۰ روزه، که اکنون بسته شده است، برای افراد واجد شرایط امکاناتی نظیر مدارک رسمی اقامت، خانه، مدرسه و مهدکودک برای فرزندان، تجهیزات کار از راه دور، معرفی به شبکه‌های فناوری در هلسینکی و کمک برای اقامت دائم فراهم می‌کند.

فنلاند که زادگاه نوکیا، اس‌ام‌اس، اینترنت پرسرعت 5G و لینوکس به شمار می‌رود؛ بازار استارتاپی پررونقی به ارزش ۶ میلیارد یورو دارد. این کشور در جهان بالاترین میزان سرانه استارت‌اپ دیجیتال نسبت به جمعیت را داراست.

به تازگی شرکت‌های عظیم فناوری همچون گوگل اقدام به گشودن پردیس‌های فناوری در فنلاند کرده‌اند. مقامات فنلاندی انتظار دارند در سال ۲۰۲۱ دستکم ۵۰ هزار شغل جدید در این حوزه ایجاد شود.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.