رئیس سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر از مشارکت ۴۰هزار و ۵۰۰ نفر از برادران و ۳۲هزار و ۵۰۰ نفر از خواهران هلالاحمر در طرح ناظران سلامت حاج قاسم سلیمانی خبر داد.
محمد گلفشان در تشریح طرح ناظران سلامت حاج قاسم سلیمانی گفت: «این طرح با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با مشارکت بسیج و با حضور تیمهای اعضای سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر از ابتدای آذر ماه با سه محور نظارتی و مراقبتی و حمایتی در سراسر کشور در حال اجراست.»
هر خانه یک پایگاه سلامت
او افزود: «هدف از اجرای این طرح ملی مدیریت و کنترل اپیدمی کووید-۱۹ به شیوه محله و خانوادهمحور مبتنی بر برنامه «هر خانه یک پایگاه سلامت» است.»
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر تصریح کرد: «اهم اقدامات در حال انجام شامل ارزیابی و نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی در صنوف مختلف و همکاری در آموزش عمومی کسبه و اصناف و همکاری در ضدعفونی اماکن و معابر و محلهای تجمع و همکاری با تیمهای مراقبت و حمایت وزارت بهداشت و آموزش پزشکی و بسیج است.»
گلفشان اضافه کرد: «۴۰هزار و ۵۰۰ نفر از برادران و ۳۲هزار و ۵۰۰ نفر از خواهران هلالاحمر در طرح ناظران سلامت حاج قاسم سلیمانی مشارکت کردند.»
او خاطرنشان کرد: «در مجموع ۷۳هزار روز نفر در این طرح مشارکت کردند و ۴۷۴هزار و ۲۶۰ مورد از اماکن تحت پوشش خدمات قرار گرفت.»
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر اظهار کرد: «تعداد بهرهوران یک میلیون و ۹۵۸ هزار نفر است و در طرحهای مشارکتی ۲۸۲هزار نفر ساعت فعالیت نیز به ثبت رسیده است.»
همکاری مشترک
به گزارش ایرنا، طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با همکاری مشترک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان بسیج مستضعفان همزمان با دوم آذر ماه و آغازین روز از هفته بسیج در سراسر کشور به اجرا درآمده است.
در این طرح بسیجیان و کارشناسان حوزه بهداشت با مراجعه به افراد نیازمند و تأمین نیازهای اولیه آنها، به اجرای بهینه پروژه قرنطینه معکوس یاری میدهند.
اطلاعرسانی به موقع و تشخیص مخاطرات در فوریتها میتواند جان انسانهای در معرض خطر را در شرایط اضطراری به شرط اعمال مداخلات موثر، سریع و هماهنگ نجات بخشد.
در این زمینه بهترین و موثرترین راه جلب مشارکت اجتماعی از طریق بهرهگیری از کمک نیروهای بسیج و داوطلب مردمی و سازماندهی محله محور مردم است.
مشارکت محلهمحور
این مشارکت محلهمحور باید به گونهای طراحی شود که ضمن جلب اعتماد مردم، اهداف و فعالیتها توسط گروههای مردمی نیز به تحقق برسد. در این راه اطلاعات مرتبط با پیشگیری و مقابله با مخاطرات باید به روشی مورد قبول و منطبق بر فرهنگ و توانایی مردم محله به آنان ارایه شود.
موضوعی که مقام معظم رهبری هم بر آن تأکید و یادآور میشوند: «بهرهگیری از کمک نیروهای بسیج و داوطلب مردمی، کمک بزرگی به رهایی کشور از این عارضه (ویروس کرونا) همهگیر خواهد کرد.»
بر همین اساس، طرح «هر خانه یک پایگاه سلامت» از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با محتوای مدیریت و کنترل اپیدمی کووید-۱۹ و برای جلب مشارکت مردم از طریق انتخاب یک سفیر سلامت برای هر خانوار و یک رابط سلامت محله برای هر ۴۰سفیر خانوار با محوریت بسیج امکانات محله و در جهت بهبود وضعیت اجتماعی (از جمله سلامت)، اقتصادی و فرهنگی جامعه مطرح شد تا با مشارکت مردم و نهادهای مردممحور، محلات از محرومیت خارج شود.
لینک کوتاه:
https://shahrvandonline.ir/37902
کپی شد