حالا معلوم میشود یک روش درست برای بریدن کیک وجود دارد که سال 1906 یعنی 114 سال قبل در یک مجله علمی شرح داده شده است.
حالا معلوم میشود یک روش درست برای بریدن کیک وجود دارد که سال 1906 یعنی 114 سال قبل در یک مجله علمی شرح داده شده است.
این روش بریدن کیک سال نو راحتترین روش نیست، با این حال، به تازه نگه داشتن کیک کمک میکند.
کریس بود، استاد ریاضیات کاربردی در دانشگاه بات و استاد هندسه در کالج گرشام لندن، اخیرا یک سخنرانی آنلاین با عنوان «جوراب ساق بلند ریاضی کریسمس» در مورد روشهای درست و غلط بریدن کیک کریسمس انجام داده است.
یک مطالعه توسط سر فرانسیس گالتون، دانشمند انگلیسی که سال 1906 در مجله Nature منتشر شد، نشان میدهد که یک قطعه کیک باید در وسط آن بریده شود و سپس قطعات دیگر به هم متصل شوند تا از خشکشدن آن جلوگیری شود. این روش چنین است:
چندی پیش یک آدم علاقهمند به علوم به نام کالین پورینگتون، کیکهای توئینکی را در زیرزمین خانه خود پیدا کرد که بیش از هشت سال در آنجا بود. طبق یک افسانه شهری، این کیکهای لذیذ هرگز خراب نمیشوند. با این حال، پورینگتون روی کیکها قارچ عجیبی پیدا کرد که حتی در آزمایشگاه نیز نتوانستند نوع و نام آن را تشخیص دهند.