کرونا، وزارتخانه تنهایی را به کابینه دولت ژاپن اضافه کرد

ژاپن تقریبا همیشه در مطالعات انزوای اجتماعی رتبه ضعیفی داشته است.

شهروندآنلاین- وزارت مبارزه با تنهایی در ژاپن تأسیس شد. ژاپن به دلیل پیامدهای مخرب ناشی از همه‌گیری کرونا و تأثیر آن بر افزایش آمار خودکشی در این کشور، یک «وزارتخانه (مبارزه با) تنهایی» به کابینه دولت اضافه کرد. پیش از این تحقیقات نشان داده بود این کشور دارای سطح بالایی از انزوای اجتماعی است که احتمالا معلول فرهنگ این کشور در صرف‌کردن ساعات طولانی سرکار است. این مشکل به واسطه همه‌گیری کرونا به‌ویژه در میان افرادی که تنها زندگی می‌کنند، افزایش یافته است. آمارها حاکی از افزایش خودکشی‌ها در ژاپن طی سال ۲۰۲۰ میلادی است.

دولت ژاپن همچنین کارگروه ویژه‌ای را تشکیل داده که قرار است کار وزارتخانه‌های مختلف را برای مبارزه با تنهایی هماهنگ کند. ژاپن تقریبا همیشه در مطالعات انزوای اجتماعی رتبه ضعیفی داشته است.

به گزارش اداره پلیس ملی ژاپن در سال ۲۰۲۰ در مجموع ۲۰هزار و ۹۱۹نفر در ژاپن با خودکشی جان خود را از دست دادند. این رقم ۷۵۰ مورد در مقایسه با ۲۰۱۹ افزایش نشان می‌دهد. این نخستین‌بار طی ۱۱سال گذشته است که میزان خودکشی افزایش یافته است. این افزایش تا حد زیادی به افزایش خودکشی در زنان و جوانان مرتبط است. همچنین اشاره شده است افراد مسنی که در خانه سالمندان زندگی‌ می‌کنند، به واسطه کرونا دچار انزوای بیشتر شده‌اند. دولت ژاپن همچنین کارگروه ویژه‌ای را تشکیل داده که قرار است کار وزارتخانه‌های مختلف را برای مبارزه با تنهایی هماهنگ کند. ژاپن تقریبا همیشه در مطالعات انزوای اجتماعی رتبه ضعیفی داشته است. در سال ۲۰۱۵، یک مطالعه جهانی که توسط دفتر کابینه این کشور انجام شد، نشان داد که ۱۶.۱درصد از افراد بالای ۶۰ سال ژاپنی هیچ کسی را ندارند که برای کمک به او مراجعه کنند و این بالاترین رقم در جهان است. پس از ژاپن، آمریکا (۱۳درصد) و سوئد (۱۰.۸درصد) در جایگاه دوم و سوم جهان هستند. به نظر می‌رسد این روزها دیگر کشورها نیز به خاطر بحران کرونا با این مشکل دست به گریبان هستند و محدودشدن کارها به دورکاری و قرنطینه‌ها به‌شدت فشار تنهایی را افزایش داده است.

 

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.