هت‌تریک سهراب در مصدومیت؛ خداحافظ المپیک

سهراب مرادی با مصدومیت در کلمبیا شانس حضور در المپیک توکیو را از دست داد

وزن‌برداری ایران که در دوره قبل دو مدال طلا در المپیک ریو کسب کرده بود، در توکیو فقط یک نماینده خواهد داشت.

سهراب مرادی که اوج گرفتنش از المپیک ریو آغاز شد و یکی از طلاهای غافلگیرکننده ایران را در بزرگ‌ترین رویداد ورزشی جهان در سال 2016 کسب کرد، تا دو سال بعد از آن هم طلاهای جهانی و آسیایی را در وزن 96کیلوگرم (94کیلوگرم سابق) درو می‌کرد.

شکستن رکوردهای جهان و بالا بردن وزنه‌هایی همچون 190کیلوگرم در یک‌ضرب و 230کیلوگرم در دوضرب که در تمرینات به 240کیلوگرم هم می‌رسید، این نوید را می‌داد که سهراب برای دومین طلای المپیکی خود دورخیز کرده است.

با این حال ابتدا مصدومیت از ناحیه کمر و سپس دررفتگی کتف باعث شد او چند بار به آلمان اعزام شود و دو بار زیر تیغ جراحی برود. این مصدومیت‌های سنگین نه‌تنها سهراب مرادی را از آمادگی بالای خود دور کرد، بلکه فرصت کسب سهمیه المپیک در سیستم جدید گزینشی را هم از او گرفت.

با تعویق افتادن یک‌ساله المپیک همه اهالی وزنه‌برداری امیدوار بودند سهراب مصدومیت را پشت سر گذاشته و بتواند در مسابقات قهرمانی آسیا به عنوان آخرین مرحله گزینشی خودش را با رکوردهایی که در مجموع ثبت می‌کند، به المپیک برساند، اما سهراب حتی طلای آسیایی را هم کسب نکرد.

آخرین شانس برای رزرو بلیت المپیک توکیو رفتن به گزینشی کلمبیا بود. در حالی که کیانوش رستمی به خاطر فاصله کم مسابقات آسیایی و کلمبیا از آخرین شانس خود هم گذشت، اما سهراب مرادی همراه با محمدحسین برخواه راهی کلمبیا شد و اگر درمجموع رکورد 388کیلوگرم را ثبت می‌کرد، به عنوان بهترین وزنه‌بردار آسیایی المپیکی می‌شد.

سهراب همچون مسابقات آسیایی با 170کیلوگرم در یک‌ضرب شروع کرد و توانست به سختی و با فشار زیاد این وزنه را مهار کند، اما داوران این وزنه را برایش ثبت نکردند. مرادی که به نظر می‌رسید به خاطر خستگی بیش‌از حد، آماده زدن وزنه‌های سنگین نیست، برای بار دوم پشت وزنه 170کیلویی قرار گرفت و آن را به زحمت مهار کرد و حتی سه چراغ سفید هم از داوران گرفت، اما در هنگام پایین انداختن از ناحیه مچ دست به شدت مصدوم شد.

مصدومیت شدید سهراب مرادی باعث انصراف او از حرکت سوم یک‌ضرب و مجموع حرکات دوضرب شد تا همین‌قدر تلخ وزنه‌بردار طلایی ایران در ریو با المپیک توکیو وداع کند.

حالا ایران تنها یک سهمیه برای المپیک توکیو در وزنه‌برداری کسب کرده که در اختیار علی داوودی است. او نیز قطعا شانسی برای کسب مدال طلا با حضور لاشا تالاخادزه آماده نخواهد داشت.

بدین ترتیب سهراب مرادی و کیانوش رستمی، دو طلایی ایران در ریو در توکیو نیستند و وزنه‌برداری ایران هم شانس تکرار طلاهای المپیک قبلی را نخواهد داشت.

شاید این صحنه‌های تلخ روی تخته وزنه‌برداری کلمبیا حتی پایان‌بخش ورزش حرفه‌ای سهراب مرادی باشد؛ وزنه‌برداری که در سال‌های اخیر بارها با مصدومیت‌های شدید جنگید، اما درنهایت هم با یک مصدومیت تلخ به هدفش نرسید.

 

 

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.