رئیسی: دستگاه قضا پناه مردم است

تجدید میثاق مسئولان عالی‌رتبه قضائی با آرمان‌های امام راحل(ره)

رئیس دستگاه قضا: قطعا ایجاد اشتغال، رفع مشکلات مردم، کاهش آسیب‌های اجتماعی به کاهش پرونده‌ها در دستگاه قضائی کمک خواهد کرد.

شهروند آنلاین: رئیس قوه‌قضائیه گفت:‌ «دستگاه قضا باید مقتدرانه عمل کند؛ این اقتدار شخصی نیست و قدرتی است که قانون به آن داده است.»

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی همزمان با دومین روز از هفته قوه‌قضائیه در مراسم تجدید میثاق مسئولان عالی‌رتبه قضائی با آرمان‌های امام راحل و انقلاب اسلامی در حرم امام خمینی(ره) افزود: «امروز باید آزمون و خطا نداشته باشیم. باید همه دست‌اندرکاران در همه حوزه‌ها تلاش کنیم آنچه خواست امام(ره) و شهدا و رهبر انقلاب است، به آن عمل شود.»

نکات مهم سخنان او چنین است:

همه در دستگاه قضائی تلاش شان این است که این دستگاه را ملجاء و پناه قرار دهند و یکی از محورهای کار در دستگاه قضائی، مسأله مهربان‌بودن با مردم است.

نه فقط دستگاه قضائی بلکه همه سازمان‌ها و ادارات باید با مردم مهربان رفتار کنند و تا مردم احساس کنند گشایشی در کار آنها صورت گرفته است.
آیت‌الله رئیسی تأکید کرد: «دستگاه قضا باید مقتدرانه عمل کند؛ این اقتدار شخصی نیست و قدرتی است که قانون به آن داده است.»

امروز باید آزمون و خطا نداشته باشیم. باید تمام دست‌اندرکاران در همه حوزه‌ها تلاش کنیم آنچه خواست امام(ره) و شهدا و رهبر انقلاب است، به آن عمل شود.

امروز برای اجرای عدالت باید خیلی تلاش کنیم، در دستگاه اجرایی باید در تمام لایه‌های این دستگاه عدالت حکم کند، به نحوی که پرونده‌های ورودی به دستگاه قضا کمتر شود.

در دستگاه قضائی در دوره تحول، برای پیشبرد سند تحول و کار تحولی، محور را عدالت قرار دادیم و در این انتخابات پیام مردم تحول بوده است و این تحول نیز محورش اجرای عدالت است.

امروز ما نباید آزمون و خطا داشته باشیم، چون چهل سال از پیروزی انقلاب می‌گذرد و باید تمام دست‌اندرکاران و خدمتگزاران در همه حوزه‌ها تلاش کنند که به آنچه که خواست امام(ره)، شهدا و رهبر معظم انقلاب است، عمل شود که این خواست هم جدا از خواست‌های مردم نیست که باید به خواست مردم که اجرای عدالت است، از سوی مسئولان تحقق بخشیده شود.

امروز در جامعه باید نسبت به اجرای عدالت خیلی تلاش کنیم و خصوصا در دستگاه اجرایی باید تلاش شود تا در همه لایه‌های اجرایی، عدالت حکم کند به نحوی که پرونده‌های ورودی به دستگاه قضائی کمتر شود و لازمه آن این است که در دستگاه اجرایی برای اجرای عدالت تلاش شود.

قطعا ایجاد اشتغال، رفع مشکلات مردم، کاهش آسیب‌های اجتماعی به کاهش پرونده‌ها در دستگاه قضائی کمک خواهد کرد.

در دستگاه قضائی در دوره تحول، برای پیشبرد سند تحول، محور را عدالت قرار دادیم و فعال‌کردن سامانه‌ها و رسیدگی به پرونده‌هایی که دغدغه مردم بود از جمله پرونده‌های کثیرالشاکی، در راستای اجرا شدن عدالت بود.

در برخی از مجموعه‌های قضائی، اقدامات، دو تا سه برابر قبل افزایش پیدا کرده است. در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور فعالیت‌ها تا چهاربرابر افزایش داشته است تا کارها به نحوی انجام شود که در راستای نزدیک‌شدن به اجرای عدالت دغدغه مردم کمتر شود.

در دولت هم این‌چنین باید باشد. تحول یک اصل بسیار مهم است که مردم خواستند و در این انتخابات هم پیام مردم تحول بوده و محور این تحول هم اجرای عدالت است که باید در دستگاه‌های اجرایی دنبال شود.

خط امام (ره)، خط مردم‌داری، توجه به خدا، ظلم ستیزی، استکبار ستیزی، توجه به ولایت و جایگاه ولی، رفع فقر و محرومیت، رفع مشکلات و دغدغه‌های مردم و خط تشکیل ایران قوی است تا تمام مولفه‌های قدرت بتواند در ایران اسلامی بروز و ظهور داشته باشد.

 

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.