حضرت زینب(س) به تمام تاریخ درس صبر داد

نماینده رهبر معظم انقلاب در آیین گرامیداشت و تجلیل از مقام شامخ پرستاران تاکید کرد:

آیین گرامیداشت و تجلیل از مقام شامخ پرستار در آستانه میلاد فرخنده حضرت زینب(س) با حضور نماینده ولی‌فقیه در جمعیت، رئیس جمعیت هلال‌احمر، مدیران و جمعی از کارکنان، در بیمارستان فوق‌تخصصی نورافشار برگزار شد.

نماینده رهبر معظم انقلاب سخنان خود را در این مراسم با یاد و گرامیداشت شهدای مدافع سلامت و تبریک این روز به جامعه پرستاری کشور آغاز کرد. حجت‌الاسلام‌والمسلمین معزی در جمع پرستاران بیمارستان نورافشار، حضرت زینب(س) را اسوه و الگوی جامعه پرستاری در کشور معرفی کرد و در تبیین شاخص‌ها و خصایص برگزیده و الهی آن حضرت گفت: «حضرت زینب(س) اگرچه در زمره معصومین قرار نگرفته است، اما سیره و رفتار این بزرگ در طول عمر گران‌بهایشان به قدری است که این شخصیت عظیم را به عنوان یک اسوه در تمام ادوار تاریخ ماندگار سازد. بندگی، صبر، مهربانی، شجاعت‏، ایستادگی، مقاومت و ایثار این بانوی بزرگ درس‌های عمیق معرفتی و شناختی بسیاری به دنبال دارد. تنها در مورد عظمت بندگی‌ ایشان در روایات آمده است که در شب یازدهم محرم نیز نماز شب این بانوی عظیم‌الشأن ترک نشد.»

جایگاه عظیم صبر و بردباری در دین اسلام

نماینده ولی‌فقیه در جمعیت هلال‌احمر با اشاره به مصائب بزرگ وارد شده بر حضرت زینب کبری(س) از کودکی تا زمان رحلت ایشان خاطرنشان کرد: «بردباری و مقاومت دختر مکرم امیرالمومنین(ع) به قدری است که کوه‌ها باید در برابر صبر و بردباری ایشان تواضع کنند.»

او با اشاره به آیات قرآن کریم درخصوص جایگاه صبر و بردباری در دین اسلام ادامه داد: «در قرآن آمده است وقتی مومنان صابر وارد بهشت می‌شوند، فرشتگان به آنها سلام می‌کنند. این بیانگر عظمت صابران در دین مبین اسلام است.»

«عاشورا» رمز ماندگاری حضرت زینب(س)

او در ادامه به توصیف رنج‌ و مشقت‌های دختر مکرم امیرالمومنین حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) پرداخت و افزود: «عمر 55 ساله این بانوی گرانقدر پر از رنج و درد و مشقت است، حضرت در  تمام این دوران جنگ‌ها و دشمنی‌های بسیاری را تحمل کردند، اما تجلی صبر و ایستادگی حضرت زینب(س) در روز عاشورای حسینی است، روزی که بسیاری از عزیزان خانواده‌اش، فرزندان، برادرها و برادرزاده‌های بزرگوارشان شهید می‌شوند.»

حضرت زینب(س) به تمام تاریخ درس صبر داد

نماینده ولی‌فقیه در جمعیت هلال‌احمر در ادامه با بیان خاطره‌ای از خانواده شهیدان پالیزدار صبر و استقامت خانواده شهیدان در نظام مقدس جمهوری اسلامی را نتیجه درس‌آموزی از مکتب حضرت زینب کبری(س) برشمرد و افزود: «کدام دستگاه و چه دانشگاهی می‌تواند خانواده‌ای تربیت کند که چهار  فرزند آن شهید شوند؛ سرچشمه این صبر و عظمت حضرت زینب(س) است. ایشان به تمام ادوار تاریخ درس صبر و ایستادگی داد.»

تاکید بر روحیه شجاعت و دلیری حضرت زینب(س)

حجت‌الاسلام‌والمسلمین معزی، مهم‌ترین رمز ماندگاری عاشورای حسینی را وجود حضرت زینب(س) دانست و افزود: «صبر و شکیبایی حضرت زینب(س) اگر نبود، هرگز نمی‌توانست آن ماموریت را انجام دهد و در کنار امام چهارم حضرت زین‌العابدین(ع) این مسئولیت بزرگ پیام‌رسانی عاشورا را به انجام برساند.»

نماینده ولی‌فقیه در هلال‌احمر سپس با تاکید بر روحیه شجاعت و دلیری حضرت زینب(س) به سخنرانی ایشان در مجلس ابن‌زیاد و یزید پس از فاجعه‌ عاشورای حسینی نیز  اشاره کرد و افزود: «این بانوی گرانقدر با صبوری و تحمل و همچنین با درایت تلاش کرد تا علی‌رغم همه ناملایمتی‌های درونی‌اش‏، پیام خون‌های به ناحق ریخته عاشورا را در آن مجلس فریاد زده و به گوش جهانیان برساند و ظالمان تکیه‌زده بر تخت را تحقیر و ذلیل کند.

در کوفه خطاب به ابن زیاد می‌فرماید، من در این راه جز زیبایی هیچ ندیده‌ام. اینچنین عظمت می‌دهد به جریان شیعه و نهضت عاشورا.»

تجلی جهادگری پرستاران در دوران کرونا

او با اشاره به اینکه پرستاری یکی از نقش‌های حضرت زینب(س) در واقع عاشوراه بوده است، خاطرنشان کرد: «شهید مطهری در توصیفی می‌گوید هیچ پرستاری را به عظمت حضرت زینب(س) در طول تاریخ نمی‌توان یافت.»

نماینده ولی‌فقیه در هلال‌احمر با یادآوری این نکته که حضرت زینب(س)، اسوه جامعه پرستاری است، افزود: «یکی از مفاهیم بزرگی که حضرت زینب(س) به بشریت آموخت، همین مسأله پرستاری است.»

«مهربانی»، یک فضلیت بزرگ

حجت‌الاسلام‌والمسلمین معزی در ادامه سخنان خود به دشواری روزهای سخت کرونایی اشاره کرد و افزود: «در طول دو سال گذشته من از نزدیک در جریان خدمت‌رسانی مدافعان حوزه سلامت بوده‌ام. پرستاران در خط‌ مقدم مبارزه با کرونا قرار گرفتند و برای نجات جان همنوعان خود فداکارانه تلاش کردند.

صبر و مجاهدت آنان که برگرفته از اسوه صبر و بردباری حضرت زینب(س) بوده، جهاد اکبر و مجاهدت حقیقی است.» نماینده رهبر معظم انقلاب در تکمیل سخنان خود با اشاره به حدیثی از پیامبر اسلام(ص) در مورد اهمیت مهربانی با بیماران افزود: «پرستاری پر از ویژگی‌ها و فضائل برجسته اخلاقی است که مهربانی با بیماران یکی از همین فضائل است. ویژگی‌ای که در جامعه پرستاری ایران نمایان است.»

او در پایان این مراسم از شورای‌عالی جمعیت هلال‌احمر و ریاست محترم جمهوری به دلیل انتخاب دکتر پیرحسین کولیوند قدردانی کرد. لازم به ذکر است که در پایان این مراسم از پرستاران و خانواده شهدای سلامت بیمارستان نورافشار قدردانی شد.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.