هشدار؛ این فدراسیون‌ها رئیس می‌خواهند!

چند فدراسیون مهم و مدال‌آور به شکل عجیبی بدون رئیس و در بلاتکلیفی محض به سر می‌برند

با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، نگرانی برای آینده برخی از فدراسیون‌ها بیش از پیش شده و مشخص نیست چه زمانی تکلیف روسای آنها مشخص می‌شود.

شهروندآنلاین – در شرایطی که زمان زیادی تا بازی‌های آسیایی هانگژو باقی نمانده، وضعیت نامشخص ریاست برخی فدراسیون‌ها همچون دوچرخه‌سواری، ژیمناستیک، تکواندو، وزنه‌برداری و بسکتبال نگرانی‌هایی ایجاد کرده است. عدم برگزاری انتخابات این فدراسیون‌ها باعث شده شائبه‌های زیادی در خصوص رئیس آینده آنها مطرح شود و ورزشکاران را هم بلاتکلیف گذاشته است.

دوچرخه‌سواری؛ در گیر و دار اساسنامه

انتخابات فدراسیون دوچرخه‌سواری یک بار برگزار شد، اما اتحادیه جهانی دوچرخه‌سواری این انتخابات را باطل اعلام کرد؛ چرا که انتخابات طبق اساسنامه مورد تایید این فدراسیون برگزار نشده بود. در پی این اتفاق، اساسنامه جدید فدراسیون جهت تایید به اتحادیه جهانی دوچرخه‌سواری ارسال شد، اما هنوز خبری از تایید نیست. سرپرست فدراسیون دوچرخه‌سواری عنوان کرده که اتحادیه جهانی دوچرخه‌سواری ایراد‌های متعددی از این اساسنامه گرفته است و این ایراد‌ها در حال برطرف شدن است. با این شرایط به نظر می‌رسد تا پیش از بازی‌های آسیایی هانگژو انتخابات فدراسیون دوچرخه‌سواری برگزار نشود و این فدراسیون همچنان با سرپرست اداره شود. چرا که حتی اگر همین امروز اساسنامه فدراسیون دوچرخه‌سواری به تایید اتحادیه جهانی برسد، پروسه انتخابات این فدراسیون ماه‌ها طول خواهد کشید.

ژیمناستیک؛ داستان اختلاف رئیس و وزارتخانه

فدراسیون ژیمناستیک هم یکی دیگر از فدراسیون‌هایی است که با سرپرست اداره می‌شود. زهرا اینچه درگاهی که ۴ سال ریاست فدراسیون ژیمناستیک را بر عهده داشت با نظر مجمع این فدراسیون به عنوان سرپرست انتخاب شد، اما وزارت ورزش مقابل این تصمیم موضع‌گیری و عنوان کرد تا زمانی که اینچه درگاهی از سرپرستی فدراسیون ژیمناستیک استعفا نکند، حاضر به برگزاری انتخابات این فدراسیون نیست. در نهایت اینچه درگاهی موافقت کرد که از سمت خود استعفا کند و حمید احمدی که نایب رئیس فدراسیون ژیمناستیک بود به عنوان سرپرست این فدراسیون منصوب شد. با اینکه یک ماه از سرپرستی احمدی در فدراسیون ژیمناستیک می‌گذرد، اما تاکنون وزارت ورزش اقدامی برای ثبت‌نام از کاندیدا‌های ریاست این فدراسیون نکرده است.

بسکتبال؛ تعویق سه‌باره!

فدراسیون بسکتبال که انتخاباتش برای سومین بار متوالی لغو شد هم شرایط پیچیده‌ای دارد. گفته می‌شود یکی از کاندیدا‌های مطرح ریاست این فدراسیون که صلاحیتش تایید نشده در لغو سه باره انتخابات فدراسیون بسکتبال نقش داشته و در حال حاضر هم به دنبال این است که ثبت‌نام از کاندیدا‌ها یک بار دیگر انجام شود. به هر حال، اهالی بسکتبال در انتظار برگزاری انتخابات فدراسیون هستند تا رئیس جدید را بشناسند، اما فعلا که بهانه برای عدم برگزاری موضوع سویه اُمیکرون است.

تکواندو؛ بلاتکلیفی 40 روزه بعد از انتخابات

مجمع انتخاباتی فدراسیون تکواندو 15 دی ماه با حضور 57 عضو برگزار شد و هیچ‌کدام از طرفین موفق به اخذ 30 رأی لازم (نصف+ یک) برای نشستن روی صندلی ریاست فدراسیون تکواندو نشدند؛ اگرچه با توجه به انصراف معاون وزیر ورزش به عنوان رئیس مجمع از دادن رأی، این برداشت وجود داشت که هادی ساعی با 29 رأی توانسته نصف به علاوه یک آرا را کسب کند. با این حال، همین اختلاف نظر باعث شده تا هنوز حکم ریاست هادی ساعی بعد از گذشت حدود 40 روز صادر نشود و فدراسیون با سرپرست ادامه کار بدهد. جدا از موضوع عدم کسب رأی لازم که در جای خود لازم به بررسی است، شکایت جدیدی در خصوص انتخابات فدراسیون تکواندو از سوی برخی از اعضای مجمع مطرح شده و آن هم ادعای حضور غیر قانونی دو عضو باشگاه دانشگاه آزاد اسلامی در مجمع انتخاباتی با تایید کتبی مدیر کل امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی است. حضور سیدمحمد پولادگر در معاونت قهرمانی وزارت ورزش هم بر شائبه‌های موجود اضافه کرده و هادی ساعی در مصاحبه اخیر خود گفته برخی منافع شخصی خود را بر مصلحت تکواندو ترجیح می‌دهند.

وزنه‌برداری؛‌ رئیس بازنشسته رفتنی نیست!

علی مرادی، رئیس فدراسیون وزنه‌برداری از اول دی با نامه‌ای که از سوی وزارت ورزش ابلاغ شد، بازنشسته شده است. البته این پایان ماجرا نبود و پس از آن نه علی مرادی بازنشسته بودن خود را پذیرفت و نه وزارت ورزش برای فدراسیون سرپرست گذاشت. فدراسیون وزنه‌برداری حدود دو ماه است که در بلاتکلیفی به سر می‌برد و هیچ کدام از برنامه‌ها مشخص نیست. اردوی تیم ملی جوانان که برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان یونان آماده می‌شد، تعطیل شده است. تکلیف برنامه‌های تیم ملی بزرگسالان هم مشخص نیست و حتی اینکه محمد حسین برخواه همچنان سمت سرمربیگری تیم ملی را برعهده دارد یا خیر در وضعیت نامشخصی قرار دارد. این شرایط صدای وزنه‌برداران را هم درآورده است و از این بلاتکلیفی خسته شده‌اند. به هرحال آنها بازی‌های آسیایی را در پیش دارند و می‌خواهند بدانند برنامه تیم ملی به چه صورت خواهد بود.

امیدوار به روزهای پایانی سال

اهالی رشته‌هایی که پیش از این، از آنها نام برده شد، به روزهای پایانی سال و اتخاذ یک تصمیم قاطع از سوی وزارت ورزش دل بسته‌اند. تکواندو و وزنه‌برداری به عنوان دو رشته مدال‌آور ایران در المپیک روزهای عجیبی را سپری می‌کنند. البته باید امیدوار بود مجمع فدراسیون تیراندازی هم که پیش از این دو بار به تعویق افتاده، 30 بهمن ماه برگزار شود و این فدراسیون هم به سرنوشت فدراسیون بسکتبال دچار نشود. باید نشست و دید وزارت ورزش بعد از این بلاتکلیفی خسته‌کننده چه تصمیمی برای این فدراسیون‌های مهم و کلیدی در نظر دارد.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.