ستاره‌های بی‌جانشین، نزدیک به خط پایان!

به‌نظر می‌رسد برخی از ستاره‌های مسن ورزش ایران باید بپذیرند که زمان خداحافظی‌شان فرا رسیده است

سهراب مرادی یکی از ستاره‌هایی است که برای چندمین‌بار در سال‌های اخیر با مصدومیت مواجه شده و به‌نظر می‌رسد این بار دیگر قید ادامه حضور روی تخته وزنه‌برداری را بزند.

شهروندآنلاین – برخی از چهره‌های نامدار ورزش ایران که در یک دهه اخیر نامی برای خودشان دست‌وپا کرده‌اند و محبوبیت زیادی هم بین مردم به‌دست آوردند، به‌دلایل مختلف نزدیک خط پایان شده‌اند. در این میان اما برخی در مقابل خداحافظی از ورزش، مقاومت می‌کنند و شاید این اعتقاد را دارند که تا سنین بالا می‌توانند به کارشان مثل گذشته ادامه دهند. البته در خیلی از موارد هم ورزشکاران عدم توانایی خود برای تکرار اتفاقات خوب گذشته را گردن مدیران ورزش می‌اندازند.

سهراب مرادی؛ مصدومیت چندباره

سهراب مرادی، قهرمان المپیک ریو و وزنه‌بردار تیم ذوب‌آهن در لیگ‌برتر قرار بود در دسته ۱۰۹ کیلوگرم روی تخته برود که در حین تمرین دوباره از ناحیه کتف آسیب دید. اکنون مشخص شده که مرادی نمی‌تواند وزنه بزند و فینال لیگ را از دست داد و رسول معتمدی به‌جای مرادی در دسته ۱۰۹ کیلوگرم وزنه خواهد زد.

حالا این نگرانی وجود دارد که کتف آسیب‌دیده سهراب مرادی اجازه ادامه فعالیت را می‌دهد یا او را مجبور به خداحافظی از دنیای قهرمانی می‌کند. در فینال لیگ‌برتر وزنه‌برداری دو تیم فولادین ذوب آمل با هدایت بهداد سلیمی و ذوب‌آهن اصفهان با سرمربیگری علی جباری برای کسب عنوان قهرمانی رقابت می‌کنند که غیبت سهراب مرادی ضربه بزرگی به بدنه ذوب‌آهنی‌ها خواهد بود.

احسان حدادی؛ اصرار برای پنجمین طلای آسیایی

دارنده مدال نقره المپیک لندن در رشته پرتاب دیسک که به نوعی در تاریخ ورزش ایران نام خودش را به‌عنوان یک سدشکن مطرح کرده، بعد از مصدومیت‌ها و جراحی‌های متوالی در سال‌های اخیر، همچنان بر ادامه ورزش قهرمانی اصرار دارد. حدادی که با کسب چهار مدال طلای بازی‌های آسیایی توانسته یک رکورد را به نام خودش ثبت کند، بعد از نتیجه نامطلوب در المپیک توکیو، حالا در اندیشه کسب رساندن رکورد رویایی خود به پنجمین طلای بازی‌های آسیایی است. البته که شاید این عنوان، دور از دسترس این پرتابگر نباشد، اما او خوب می‌داند با نزدیک شدن به 40 سالگی برخی توانایی‌های قدرتی خود را نسبت به گذشته در سطح پایین‌تری می‌بیند.

صمد و حامد؛ بسکتبال آنها را می‌خواهد

با اینکه صمد نیکخواه‌بهرامی از تیم‌ملی بسکتبال خداحافظی کرده و نزدیک به 40 سال دارد و حتی خیلی از اوقات سال را در آمریکا به‌سر می‌برد، همچنان اصرار بر حضور او در تیم‌ملی از سوی کادرفنی وجود دارد. از سوی دیگر حامد حدادی، سنتر 218 سانتی‌متری بسکتبال ایران هم که چندان علاقه‌ای به حضور در تیم‌ملی نشان نمی‌دهد، یک ستاره بدون جانشین در بسکتبال ایران به‌شمار می‌رود. مشخص نیست این دو بازیکن بالاخره چه زمانی به کار خود در تیم‌ملی پایان می‌دهند؛ اگرچه جایگزینی فعلا برایشان وجود ندارد.

مثلث والیبال؛ فعلا اثری نیست

با حذف تلخ تیم‌ملی والیبال از المپیک توکیو، شاهد انقلابی در این رشته پرطرفدار بودیم. سعید معروف که علنی خداحافظی و باردیگر تاکید کرد که راهی برای بازگشتش وجود ندارد. با این‌حال همچنان برخی پیگیر بازگرداندن این پاسور توانمند 37 ساله هستند. از سوی دیگر اما سیدمحمد موسوی و امیر غفور یک مثلث طلایی را در سال‌های اخیر با معروف در تیم‌ملی تشکیل داده بودند، شاید اثری از خود در تیم ملی نبینند. از سویی باید دید علاقه‌ای از سوی فدراسیون و کادرفنی برای بازگرداندن این بازیکنان به تیم‌ملی وجود دارد یا همچون مسابقات قهرمانی آسیا 2021 عطایی و همکارانش با اعتماد به جوان‌ترها می‌خواهند نتیجه‌گیری کنند. از سوی دیگر هم باید دید خود این بازیکنان اصلا با بالا رفتن سن‌وسال خود انگیزه‌ای برای درگیر شدن چندماهه در اردوهای تیم‌ملی دارند یا خیر.

سعید عبدولی؛ تغییر کاپیتان کشتی فرنگی

این فرنگی‌کار اندیمشکی که سابقه کسب مدال در مسابقات جهانی، بازی‌های آسیایی و المپیک را در کارنامه دارد، به‌خاطر درخشش از سن پایین در میادین بین‌‎المللی هم‌نسل خیلی از بزرگان و ستاره‌های این رشته همچون حمید سوریان، امید نوروزی و قاسم رضایی است. عبدولی که یکی از شاگردان محبوب محمد بنا بود، ناگهان مورد غضب این مربی قرار گرفت و حالا دیگر امیدی برای بازگشت به تیم‌ملی ندارد. او که کاپیتان تیم‌ملی کشتی فرنگی محسوب می‌شد، حالا جای خود را به جوان‌ترها داده و انگیزه‌ای برای بازگشت به تیم‌ملی ندارد.

احسان روزبهانی؛ ستاره بوکس، دیگر ستاره نیست!

دورانی که بوکس بعد از سال‌ها بار دیگر در ایران اسمی برای خودش دست‌وپا کرد و در المپیک حتی شانس مدال برای خودش قائل می‌شد، احسان روزبهانی در صدر توجه رسانه‌ها و علاقه‌مندان قرار داشت. او که در بوکس حرفه‌ای هم مبارزه می‌کرد، حالا چندسالی است که حتی نتوانسته در سطح آسیا هم خودنمایی کند. با اینکه دست احسان از مدال‌های بزرگی در المپیک و جهانی کوتاه ماند، اما نام او به‌عنوان یکی از ستاره‌های بوکس ثبت شده و حالا احتمالا باید مسیر مربیگری را در پیش بگیرد.

کیانوش رستمی؛ غرور را کنار می‌گذارد؟

برخی از کارشناسان اعتقاد دارند کیانوش رستمی در صورتی که حاشیه‌ها را کنار بگذارد و با فدراسیون و تیم‌ملی همسو شود، هنوز هم یکی از شانس‌های مسلم برای کسب مدال در مسابقات جهانی، آسیایی و حتی المپیک است. کیانوش که سابقه کسب دو مدال در المپیک را دارد، تنها راه برای بازگشت خود به تیم‌ملی و رسیدن به مدال‌های ارزشمند در سال‌های پیش رو قطعا باید در کنار گذاشتن غرور خود ببیند. این ورزشکار در لیگ، وزنه می‌زند و باید دید می‌تواند در سن بالا بار دیگر وزنه‌های سنگین را جابه‌جا کند یا خیر.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.