سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان تهران، با بیان اینکه هماکنون حدود ۱۴ هزار تن مرغ در سردخانههای این استان وجود دارد، گفت: هیچ نگرانی برای بحث تامین مرغ وجود ندارد و با همکاری استانهای تامین کننده این نوع گوشت، شب عید را بدون مشکل سپری میکنیم.
به گزارش ایرنا، سعید پازوکی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران، سرانه مصرف مرغ در استان تهران را ۳۲ کیلو گرم عنوان کرد و اظهار داشت: تعداد واحدهای تولید کنننده مرغ در استان ۴۶ واحد است که حدود یک میلیون ۳۸۶ هزار قطعه جوجه ریزی میشود.
وی با بیان اینکه روزانه حدود ۴۰ تن مرغ در استان تهران تولید میشود، افزود: نیاز صنف و صنعت استان به مرغ روزانه حدود هزار و ۴۰۰ تن است.
پازوکی خاطرنشان کرد: کمبود مرغ در استان تهران از استان های اطراف نظیر مازندران، گلستان، قزوین، سمنان و گیلان تامین میشود.
به گفته این مسئول، مهمترین نکته ای که در حوزه مرغ در استان تهران وجود دارد این است که استان تهران علاوه بر اینکه مصرف خودش را دارد بیشتر واحد های توزیع کننده اصلی مرغ کشور نیز در این استان قرار دارد.
تولید روزانه ۲۶۰ تن تخم مرغ در استان تهران
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان تهران بابیان اینکه تولید روزانه تخم مرغ در استان تهران ۲۶۰ تن است، گفت: مصرف روزانه تخم مرغ در استان تهران حدود ۴۸۰ تن است که مابقی ناگزیر از سایر استان ها تامین می شود.
وی با اشاره به تمهیدات شرکت پشتیبان اظهار داشت: حدود ۶۰۰ تن مرغ و تخم مرغ آماده برای بازار داریم و ضمن اینکه واردات تخم مرغ نیز انجاممی شود.
پازوکی مصرف سرانه تخم مرغ در استان تهران را ۱۲ کیلوگرم اعلام کرد و افزود: تعداد واحدهای تولید کننده تخممرغ در استان تهران ۶۴ واحد است که در حدود پنج میلیون و ۵۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجاممی شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: در بحث تخم مرغ نگرانی هایی پیرامون نوسان قیمت در بازار هست اما کمبودی وجود ندارد.