جزئیات صدور سند مالکیت برای اراضی تصرفی بدون معارض

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: با توجه به لزوم تعیین تکلیف اراضی تصرفی بدون معارض، فرآیندهای صدور سند مالکیت برای صاحبان املاک و ساختمان های احداثی در این اراضی تسهیل می‌شود.

به گزارش شهروند آنلاین؛ به نقل از ایرنا،علیرضا فخاری اظهار کرد: مقرر شده است صاحبان املاک و ساختمان های اداری در اراضی تصرفی بدون معارض با پرداخت قیمت کارشناسی، صاحب زمینی که در آن واحد مسکونی ساخته‌اند، شوند.

وی به رفع موانع اراضی مشکل‌دار با اجرای قانون جدید اشاره کرد و ادامه داد: در اجرای قانون جدید چگونگی برخورد با اراضی تصرفی متعلق به دولت که بر اساس مصوبات جاری در قالب بودجه سال ۱۴۰۱ ابلاغ شد، آیین نامه تهیه شده و سیر مراحل تصمیم در هیات دولت طی خواهد شد که به محض تهیه آیین نامه به مرحله اجرا درخواهد آمد.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن افزود: قانون جدید این امکان را فراهم می‌کند تا اراضی که قبل از سال ۱۳۹۴ در تصرف قرار گرفته و تحت عنوان پروژه های صرفاً مسکونی ساخته شده با پرداخت مبالغی بر اساس جداول منطقه‌ای و قیمت مربوط به عنوان کار کارشناسی، تعیین تکلیف شود.

فخاری تاکید کرد: با اجرای این قانون وضعیت‌ مردم و اراضی که در تصرف دارند، مشخص شده و علاوه بر حل مشکلات مردم در این زمینه دولت هم می‌تواند اراضی که در گذشته به هر دلیل ممکن در اختیار نداشته، از این طریق تعیین تکلیف کند.

وی در خصوص روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان سردشت نیز گفت: از ۶ هزار و ۸۰۰ خانوار ثبت نامی در این شهرستان تاکنون ۲ هزار خانوار واجد شرایط شناسایی شده‌اند.

فخاری بیان کرد: سهمیه شهرستان سردشت از طرح نهضت ملی مسکن ساخت سه هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی است که ۴۰ هکتار زمین برای اجرای آن در نظر گرفته شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه اراضی مورد نیاز اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان سردشت شناسایی شده تا در اجرای طرح به کارگیری شود، ادامه داد : الحاق اراضی به محدوده، اعطای سند به مساکن ساخته شده در اراضی دولتی و حل مشکلات تعاونی‌ها از مسائل مورد پیگیری مردم این شهرستان است که با جدیت دنبال می‌شود.

فخاری تاکید کرد: حضور در شهرستان سردشت منجر شد تا از نزدیک در جریان مسائل قرار بگیریم و پیگیری موارد نیز در اولویت خواهد بود.

به گزارش ایرنا، شهرستان سردشت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و دارای چهار شهر، سه بخش ربط، مرکزی و وزینه با۶ دهستان و ۲۲۸ روستای سکنه‌دار و جمعیت ۱۲۰ هزار نفر است.

توپوگرافی خاص این شهرستان وضعیت و شرایطی فراهم کرده که این شهرستان با مشکل زمین مواجه باشد و زمین آنچنانی برای احداث مسکن نداشته باشد، این امر موجب شده اجاره بهای مسکن در این شهرستان بسیار بالا باشد.

//انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.