دبیر ستاد توانمندسازی محلات کمبرخوردار اعلام کرد: ۲ هزار و ۲۰ محله کم برخوردار در کشور وجود دارد که ۲۰ میلیون نفر در آنها ساکن هستند.
به گزارش شهروند آنلاین، پارسا گوهری در جلسه طرح توانمندسازی و تحول اجتماع محور سلامت مناطق کم برخوردار در تبریز افزود: نخستین گامی که در محلات کم برخوردار باید مورد توجه قرار گیرد، ساماندهی نیازمندان است که به هفت گروه زنان سرپرستان خانوار، توانخواهان، خانواده زندانیان، خانواده سرپرست از کار افتاده، خانواده سرپرست معتاد، بدسرپرست و دچار بیماری اعصاب و روان تقسیمبندی شدهاند.
او با اشاره به شناسایی و آموزش افراد تاثیرگذار در محلات اظهار کرد: بعد از شناسایی افراد نیازمند، این افراد باید به ۲ گروه توانمند و غیرقابل توانمند تقسیمبندی شوند.
دبیر ستاد توانمندسازی محلات کمبرخوردار کشور برخورداری افراد نیازمند بیمه را دومین گام در طرح توانمند سازی و تحول اجتماع محور محلات کم برخوردار اعلام کرد و گفت: سومین گام، بهداشت، درمان و سلامت است که اجرای پزشک خانواده از طرحهایی است که در این حوزه باید از سوی مرکز بهداشت و علوم پزشکی انجام شود.
گوهری بر لزوم تشکیل پرونده الکترونیکی و غربالگری ساکنان محلات کم برخوردار تاکید کرد و ادامه داد: ۹۰ درصد هزینه بستریها و ۷۰ درصد بیماران سرپایی توسط بیمه سلامت پرداخت میشود.
او با اشاره به لزوم هم افزایی دستگاههای مختلف در این خصوص یادآوری کرد: کمیته امداد امام خمینی آذربایجان شرقی، ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره)، شهرداری و بهزیستی باید لیستهای شناسایی و ساماندهی نیازمندان را ارائه دهند.
دبیر ستاد توانمندسازی محلات کمبرخوردار کشور گفت: سامانه اشتغال و سامانه مسکن از هفته آینده برای شهر تبریز قابل دسترس خواهد بود و افراد واجد شرایط میتوانند نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
گوهری با بیان اینکه گام بعدی این طرح مربوط به آموزش و پرورش است افزود: ۳۴ هزار کودک بازمانده از تحصیل در آذربایجانشرقی وجود دارد که در محلات کم برخوردار زندگی میکنند و باید در این طرح مورد توجه قرار گیرند.
او اظهار کرد: موضوع بعدی در توانمندسازی محلات کم برخوردار، حوزه مسکن و عمران است و باید ۳۰۰ هزار مسکن بر اساس ظرفیت مردمی در بافت فرسوده تبریز ساخته شود./واحد مرکزی خبر
انتهای پیام