چند راه ساده برای پیشگیری از ابتلا به وبا
شستن دستها، گرم کردن غذا و استفاده از آب سالم سه اصل مهم جلوگیری از ابتلا به وباست
هادی باقری، کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر تصریح کرد در یک همهگیری جهانی، یکی از ارزانترین، سادهترین و مهمترین راهها برای پیشگیری از انتقال عامل بیماری، شست و شوی مکرر دستها با آب و صابون است.
به گزارش شهروند آنلاین؛ باقری افزود: این کار، حداقل 20 تا 30 ثانیه زمان میبرد که اگر به طرز صحیح انجام شود، کلیه عوامل بیماریزا از بین میبرد.
به گفته این کارشناس بهداشتی، محدوده دمایی فسادپذیر غذا، 10 تا 60 درجه سانتیگراد است که با گرم کردن کامل و کافی غذا میتوان کلیه آلودگی و عوامل بیماریزا را از آن حذف کرد.
او با بیان اینکه آب، مهمترین منبع آلودگی در ابتلا به بیماریهایی، مثل: حصبه، وبا و اسهال خونی است، گفت: به یقین، باید از آبهای سالم و بهداشتی، برای شستن و آشامیدن استفاده کرد.
باقری تاکید کرد که اتخاذ رویکردهای مهمی، مثل: همکاری و هماهنگی دستگاههای اجرایی، آموزش و اطلاعرسانی عمومی، تقویت نظام مراقبت کشوری، افزایش سطح آگاهی و آمادگی کادر بهداشت و درمان، بسیج منابع و نیروی انسانی، تشدید نظارتهای بهداشتی بر منابع آب و مواد غذایی، تقویت زیرساختهای بهداشتی و درمانی و آزمایشگاهی، از مهمترین راهکارهای مدیریت مهار همهگیری احتمالی ناشی از این بیماری در آینده است./بهداشت نیوز
//انتهای پیام