معجونهایی برای خلاصی از شر سرفه مستمر
کاهش حجم غذا، نوشیدن دمنوش و خوردن سوپ میتواند در کاهش سرفههای مستمر موثر باشد
غلامرضا کردافشاری متخصص طب ایرانی با بیان اینکه اولین کار برای درمان سرفههای مستمر پرهیز از خوردن مواد محرک مثل خربزه و انگور، حبوبات، بستنی و آب یخ، بادمجان و ماکارونی و غذاهای غلیظ است گفت: این افراد باید حجم غذای خود به ویژه غذاهای گوشتی و غلیظ را کاهش دهند و شربت عسل با چندقطره لیموترش بنوشند.
به گزارش شهروند آنلاین؛ کردافشاری افزود: دمنوش حاوی سکنجبین، بابونه، آویشن، گل ختمی و پنیرک در درمان سرفه بسیار موثر است. چهارتخمه که از 12 گیاه تشکیل شده به همراه کمی پودر تخم کتان و پودر تخم شنبلیله برای رفع سرفه بسیار موثر است. این ترکیب را باید به همراه عسل بگذارند تا کمی لعاب بدهد. در سه روز اول باید 20 تا 30 بار به اندازه 2 تا سه قاشق در دهان بگذارند و بمکند تا حلق و سینه نرم شود. مصرف این ترکیب را باید به ترتیب پس از سه روز کاهش داد.
این متخصص طب ایرانی در ادامه متذکر شد: انواع شربتهای گیاهی موجود در بازار را هم باید با عسل مخلوط کرد و خورد. جوشانده بارهنگ را هم میتوان با عسل میل کرد. سوپ هم میتواند در کاهش سرفه موثر باشد. پیاز فراوان، هویج، شلغم، جو یا برنج، گشنیز و جعفری به همراه سیب و به جای سیب زمینی ترکیبی بسیار خوب است که سرفه را کاهش میدهد.
کردافشاری با بیان این که اگر این افراد دیابت ندارند میتوانند نبات را به 10 تا 15 تکه کوچک تقسیم کرده و روزی چند بار برای 7 تا 10 روز بمکند، گفت: در نهایت اگر سرفههای تحریکی ناشی از آلرژی دارند میتوانند با جویدن یک مشت کوچک مغز تخم کدو، سرفههای خود را کاهش دهند./فارس
//انتهای پیام