متخصص طب ایرانی گفت:کاهش حجم غذا به ویژه غذاهای گوشتی و غلیظ، نوشیدن دمنوش و خوردن سوپ میتواند در کاهش سرفههای مستمر مؤثر باشد.
به گزارش شهروند آنلاین، غلامرضا کرد افشاری، متخصص طب ایرانی با اشاره به اینکه نخستین کار برای درمان سرفه مستمر پرهیز از خوردن مواد محرک همچون خربزه، انگور، حبوبات، بستنی، آب یخ، بادمجان، ماکارونی و غذاهای غلیظ است گفت: این افراد باید حجم غذاهای گوشتی و غلیظ را کاهش دهند و شربت عسل با چند قطره لیمو ترش بنوشند.
او افزود: دمنوش حاوی سکنجبین، بابونه، آویشن، گل ختمی و پنیرک در درمان سرفه بسیار مؤثر است.
او ادامه داد: همچنین چهار تخمه که از ۱۲ گیاه تشکیل شده به همراه کمی پودر تخم کتان و پودر تخم شنبلیله برای رفع سرفه بسیار مؤثر است، این ترکیب را باید در عسل بگذارند تا کمی لعاب بدهد.
دکتر کرد افشاری گفت: در سه روز اول باید ۲۰ تا ۳۰ بار به اندازه ۲ تا ۳ قاشق در دهان بگذارند و بمکند تا حلق و سینه نرم شوند. مصرف این ترکیب را باید به ترتیب پس از سه روز کاهش داد.
او افزود: انواع شربتهای گیاهی موجود در بازار را هم باید با عسل مخلوط کرد و خورد. جوشانده بارهنگ را هم میتوان با عسل میل کرد./واحد مرکزی خبر
انتهای پیام