خوراکیهای مفید و مضر در فصل پاییز کدامند؟
اختلال خواب، اگزما، بیماری پوستی، درد مفاصل و اختلال خلق با آغاز فصل پاییز افزایش مییابد
باید بدانید مصرف برخی مواد غذایی میتواند در درمان تعدادی از این موارد مفید باشد.
به گزارش شهروند آنلاین؛ الهام اختری، متخصص طب سنتی، با اشاره به غذاهای مضر فصل پاییز، گفت: مصرف فست فودها، ادویه تند و تیز، ترشیها، بادمجان، عدس، پنیر شور، رب و سسها، چای پررنگ، شوریها، قهوه، نسکافه، کاکائو غلیظ در پاییز مناسب نیست.
اختری در ادامه افزود: مصرف غذاهایی مانند تخم مرغ عسلی، شیرینیهای طبیعی از شکر و بادام و پسته، مغزها، انجیر، کشمش و مویز، شیره انگور، زیتون، به، سیب، انار، انگور، گلابی، سبزی خوردن، شلغم، خاکشیر، پرهیز از نوشیدن آب سرد، و دوری جستن از سرمای ابتدای صبح و آخر شب، پوشاندن سر در زمان خواب و پرهیز از خواب روز توصیه میشود.
این متخصص طب سنتی با تاکید بر پرهیز از خواب با معده پر و خوابیدن در مکانهای سرد، گفت: دوری جستن از خشم، اضطراب، پرهیز از انواع خونگیری از جمله فصد و حجامت مگر به تشخیص پزشک، حمام آب نیمه گرم و ورزش روزانه در فصل پاییز توصیه میشود و معاشرت اجتماعی و غذای مناسب جان و تن را ایمن میکند و از تهاجم باد پاییزی در امان نگه میدارد./ خبرگزاری صدا و سیما
//انتهای پیام