زمان آلودگی هوا خوردن این غذاها ممنوع است
در آلودگی هوا برای جلوگیری از بروز بیماریهای تنفسی باید مصرف غذاهای سرخشده را کاهش داد
در واقع چربی التهاب را مضاعف میکند و بدن را سمت ایجاد و حتی افزایش التهاب میبرد.
به گزارش شهروند آنلاین؛ در میان چربیها، کلسترولها و اسیدهای چرب اشباع و چربیهای جامد این حالت را بیشتر میکند بنابراین کمتر کردن این منابع غذایی بسیار توصیه میشود. همچنین در روزهای آلودگی، استفاده از مواد غذاییهای حاوی کافئین شامل چای پررنگ، نوشابه، قهوه و شکلات تا حد امکان باید کمتر شود چراکه این مواد ضربان قلب را افزایش میدهد و بهتبع آن افزایش تنفس را در پی دارد و مواد آلودهکننده را بیشتر وارد بدن میکند.
منابع غذایی حاوی ویتامین E مانند بادام، پسته و زیتون به علت اینکه منبع غنی آنتیاکسیدان هستند، بهعنوان ضدالتهاب عمل میکنند و سلولهای سرطانی را از بین میبرند. از طرفی مصرف لبنیات کمچرب در این مواقع توصیه میشود زیرا لبنیات پرچرب سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند. باید سعی کنیم در روزهای آلودگی از منابع حاوی آهن مانند حبوبات و انواع جوانهها استفاده کنیم.
استفاده از روغن زیتون به علت اینکه برخلاف چربیهای دیگر ضدالتهاب است، در کاهش التهاب مؤثر بوده و بدن را محافظت میکند. همچنین بهتر است در آلودگیها از کلم، مواد غذایی حاوی امگا ۳ مانند ماهی، گردو و تخم کتان، سیر و پیاز ترجیحاً خام به علت اینکه حاوی موادی هستند که فلزات سنگین را جذب کرده و مانع جذب آن در بدن میشوند، استفاده کرد.
استفاده از انار، آب انار و چای سبز بسیار مؤثر بوده و بهتر است از مواد غذایی حاوی مواد نگهدارنده همچون کنسروها و غلات حجیمشده و یا چیپس استفاده نکنیم. برای کاهش اثرات مخرب آلودگی هوا بر بدن در صورت امکان و دسترسی به قرص جوشان ویتامین ث توصیه میشود و باید روزانه یک عدد قرص جوشان و یک روز در میان یک عدد مکمل امگا ۳ مصرف شود./بهداشت نیوز
//انتهای پیام