تظاهرات ضد جنگ در برلین و لندن

هزاران نفر از معترضان اروپایی در برلین و لندن در تظاهرات گسترده از تامین سلاح برای اوکراین در جنگ با روسیه انتقاد کردند.

به گزارش شهروند آنلاین به نقل از شبکه تلویزیونی پرس تی وی، هزاران نفر از معترضان اروپایی در برلین و لندن در تظاهرات گسترده از تامین سلاح برای اوکراین در جنگ با روسیه انتقاد کردند. همزمان با برگزاری تظاهرات گسترده در برخی کشور‌های اروپا علیه کمک تسلیحاتی اروپا به اوکراین، معترضان در تظاهرات ضد جنگ در برلین از مقامات دولت آلمان خواستند تشدید تنش‌ها در اوکراین را متوقف و به جای آن مذاکرات (صلح) با مسکو را آغاز کنند. این تظاهرات یک روز پس از اولین سالگرد آغاز جنگ در اوکراین برگزار شد. تدابیر امنیتی در آلمان افزایش یافته و حدود ۱۴۰۰ افسرپلیس هم امنیت برگزاری این تظاهرات را برعهده داشتند. همچنین تظاهرات جداگانه‌ای هم در لندن برگزار شد.

خبرنگار شبکه تلویزیونی پرس تی وی در برلین گفت: هزاران کیلومتر دورتر از خط مقدم جنگ میان روسیه و اوکراین، درخواست برای برقراری صلح در این جنگ در مرکز لندن به گوش می‌رسد.

خبرنگار پرس تی وی در لندن گفت: تظاهرات امروز به این معنی است که در حالی که ممکن است در انگلیس و برخی کشور‌های دیگر اروپایی در سطوح رسمی سیاسی درباره تشدید تنش‌ها در اوکراین اتفاق نظر وجود داشته باشد، به همان میزان هم احساسات ضد جنگ در میان مردم عادی در حال افزایش است؛ بنابراین گزارش، سال‌ها قبل از آغاز جنگ میان روسیه و اوکراین، فعالان ضد جنگ درباره تبعات گسترش ناتو در کشور‌هایی که مرز‌های مشترک با روسیه دارند، هشدار داده بودند، اما هشدار آن‌ها نادیده گرفته شد.

لیندسی جرمن، فعال ضد جنگ گفت: همه می‌دانند درخواست ما چه چیزی است. آنچه که در حال حاضر دولت درباره آن صحبت می‌کند باید درباره درخواست برای اجرای صلح باشد نه اینکه در راستای تشدید تنش‌ها در جنگ (روسیه و اوکراین) اقداماتی صورت گیرد آن هم در شرایطی که احتمال وقوع جنگ هسته‌ای نامحتمل نیست؛ بنابراین گزارش، پس از اینکه هفته گذشته، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه در پاسخ به ائتلاف آمریکا و ناتو برای ارسال تانک‌ها و دیگر تسلیحات نظامی به اوکراین، از تعلیق مشارکت کشورش در معاهده کاهش تسیحات هسته‌ای خبرداد، تهدید (جنگ هسته‌ای) بسیار واقعی‌تر شد. جنگ‌ها هزینه‌های گزافی را در بر دارند و تاثیر این هزینه‌ها تنها برای مردم اوکراین یا روسیه نخواهد بود. اثرات ادامه دار آنچه که در کارزار جنگ اتفاق می‌افتد حالا در سواحل اروپایی به خوبی دیده می‌شود.

کریس بامبری نویسنده و فعال سیاسی گفت: ما شاهد افزایش سرسام‌آور هزینه قبوض انرژی و مواد غذایی هستیم. به نظر من وقتی پولی نباشد که به پرستاران داده شود تا حقوق آنها کمی افزایش یابد، نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم هزینه‌ای هم برای ارائه خدمات ملی سلامت در کشور اختصاص یابد. دولت انگلیس به جای تخصیص بودجه به بخش سلامت، بودجه بدون محدودیتی را برای تامین تسلیحاتی اوکراین در نظر گرفته است.

پس از گذشت یک سال از جنگ روسیه و اوکراین، ده‌ها هزار نفر کشته شده و میلیون‌ها نفر در مناطق جنگ‌زده آواره شده‌اند. بسیاری از شهر‌های اوکراین هم بطور کامل نابود شده‌اند. این وضعیت سبب شده درخواست برای برقراری صلح در اوکراین افزایش یابد تا تفاوتی در این خصوص حاصل شود./واحد مرکزی خبر

انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.