رئیسی:افزایش توان مبارزه با محرومیت وفقر با کمک خیرین

رئیس‌‌جمهوری همفکری و همراهی دولت و خیرین را موجب چند برابر شدن ظرفیت و توان مقابله با محرومیت و فقر در کشور عنوان کرد و با تاکید بر اینکه فقر زیبنده کشور اسلامی نیست، تلاش مضاعف همه دست‌اندرکاران و مسئولین مرتبط را برای رخت بر بستن فقر و محرومیت از کشور خواستار شد.

به گزارش شهروند آنلاین از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، سید ابراهیم رئیسی شامگاه پنجشنبه در دیدار با جمعی از خیرین و مسئولین موسسات خیریه که با ضیافت افطار همراه بود، ضمن تبریک ولادت امام حسن مجتبی، کریم اهل بیت (ع)، خدمت منفعت‌محور و انسان‌دوستانه را از اقسام مختلف خدمت در دنیا و در فرهنگ‌های مختلف عنوان کرد و گفت: بر اساس آموخته‌های دینی ما، نگاه متعالی به مساله خدمت، رویکرد خدامحور است که در فرهنگ ما با مضامینی همچون وقف و نذر شناخته می‌شود.

رئیس‌جمهوری با بیان اینکه امروز بسیاری از خدمات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، توسط خیرین به شکل داوطلبانه و بدون در نظر گرفتن نفع شخصی صورت می‌گیرد، اظهار داشت: کار خیر صرفاً در مسائل مالی تعریف نمی‌شود بلکه دانشمند، متخصص یا نخبه‌ای که دانش، ابتکارات و خلاقیت‌های خود را به صورت داوطلبانه به جامعه ارائه می‌دهد نیز خیّر محسوب می‌شود، از همین رو است که بر اساس احادیث و روایات اهمیت فاعل خیر از کارِ خیر بالاتر است.

رئیسی ضمن تقدیر از نقش خیرین و موسسات خیریه در ایام همه‌گیری کرونا و رزمایش مواسات و کمک مومنانه در کشور، بر ضرورت توجه و مشارکت دادن بیشتر خیرین در حوزه سلامت، مدرسه‌سازی، مسکن‌سازی و رفع آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

رئیس‌جمهوری در این نشست همچنین ناظر به سخنان تعدادی از خیرین و مسئولین موسسات خیریه بر ضرورت تشکیل دبیرخانه و کارگروهی متشکل از صاحب‌نظران و چهره‌های خیّر برای تهیه و تبیین نظام مسائل موسسات خیریه و همچنین بررسی کارشناسی و ارائه راهکار و راه‌حل این مسائل تاکید کرد.

رئیسی با اشاره به اینکه مشارکت خیرین در طرح‌های زیرساختی و محرومیت‌زدا برای دولت ارزان‌تر، دقیق‌تر و سریع‌تر به انجام می‌رسد، تصریح کرد: امیدواریم خروجی این نشست‌ها با همگرایی بیشتر دولت و خیرین و موسسات خیریه منجر به کاهش فقر و ایجاد امید و آرامش در خانواده‌های نیازمند شود.

رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه دولت در تعهدات خود در طرح های زیرساختی و محرومیت‌زدا نسبت به خیرین پیشتاز است، بر آمادگی استفاده از همه ظرفیت‌های دولت در جهت رفع مشکلات و موانع پیش‌روی فعالیت‌های خیرین تاکید کرد.

رئیسی همفکری و همراهی دولت و خیرین را موجب چند برابر شدن ظرفیت و توان مقابله با محرومیت و فقر در کشور عنوان کرد و با تاکید بر اینکه فقر زیبنده کشور اسلامی نیست، تلاش مضاعف همه دست‌اندرکاران و مسئولین مرتبط را برای رخت بر بستن فقر و محرومیت از کشور خواستار شد.

رئیس‌جمهوری در بخش پایانی صحبت‌های خود با اشاره به تحمیل چندین دهه ظلم و محرومیت به ملت مظلوم فلسطین، جنایات اخیر صهیونیست در سرزمین‌های اشغالی از جمله حمله جنایت‌بار به معتکفان و عبادت‌کنندگان فلسطینی در مسجدالاقصی و همچنین حملات اخیر به مردم فلسطین در غزه را محکوم و تصریح کرد: مسلمانان در سراسر جهان باید در روز قدس امسال نشان دهند که حامی مظلوم هستند و در مقابل اشغالگر و ظالم می‌ایستند.

در این نشست، پیش از سخنان رئیس‌جمهوری ۱۷ نفر از خیرین و مسئولان موسسات خیریه به طرح مسائل و مشکلات خود پرداختند.

تاکید بر تخصیص سهم مسئولیت اجتماعی معادن در خدمات عام‌المنفعه، تسهیل مشارکت خیرین در طرح‌های کشوری، توجه به تسهیل ارتباط با خیرین خارج از کشور، ضرورت تشکیل مجمع خیرین قرآنی، ایجاد نرم‌افزار برای اطلاع موسسات خیریه از اقدامات دیگر موسسات و جلوگیری از موازی‌کاری، حمایت از مجمع خیرین مقابله با آسیب‌های اجتماعی و فعال‌سازی طرح محله‌های مسجدمحور از جمله محورهای مطرح شده در سخنان خیرین و مسئولین موسسات خیریه در این نشست بود.

رئیسی همچنین در پایان این نشست با تقدیر از تلاش‌ها و خدمات جهادی اسماعیل احمدی شهید جهادگر و مدیرکل حوزه ریاست وزارت ورزش و جوانان کشور در جهت محرومیت‌زدایی از مناطق محروم، از خانواده این شهید جهادگر تجلیل کرد./

انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.