سفر به سرزمین فرصت‌ها

توجه ویژه رئیس‌جمهوری به خوزستان؛ رئیسی برای هفتمین‌بار در پایتخت مقاومت ایران

رئیس‌جمهوری و هیات دولت امروز  به استان خوزستان سفر می‌کنند. این هفتمین سفر رئیس‌جمهوری به این استان و دومین سفر هیات دولت است. ابراهیم رئیسی و دیگر اعضای هیات دولت در سفر به استان‌ها همواره اعلام کرده‌اند که هدف اصلی از این سفرها آشناشدن با مسائل و مشکلات مردم، مدیران مناطق و به‌ویژه شناخت ظرفیت‌های اقتصادی است تا بتوان بر اساس اطلاعات و آمارهای دقیق در هر منطقه برای ایجاد اشتغال، رونق تولید، رفع مشکلات مردم و کمک به فقرا و محرومان گام‌های موثری برداشت.

رئیس‌جمهوری امروز  سفر خود را از شهر دزفول آغاز می‌کند. طبق گزارش‌ها، در یکی از کارگاه‌های احیا شده این شهر به صورت نمادین جشن احیای ۱۶۰ کارگاه‌های تعطیل‌شده برگزار خواهد شد و سپس رئیس‌جمهوری در شهر اندیمشک حضور می‌یابد. افتتاح پروژه‌های مختلف و دیدار مردمی از برنامه‌های رئیسی در این شهر است. بنا بر گزارش‌های منتشرشده، علت سفر رئیس‌جمهوری به استان خوزستان، اهمیت مسائل این استان برای شخص رئیس‌جمهوری و هیات دولت است. در اهواز هم برنامه‌های مختلف و متنوعی در نظر گرفته شده است، از جمله حضور در جلسه کاملا عملیاتی در موضوع آب و فاضلاب. همچنین دیدار مردمی در شهر اهواز از مهم‌ترین برنامه‌های این سفر است.

طی یک سال و نیم اخیر، از محل اعتبارات مصوبات سفر، حدود ۸ هزار میلیارد تومان تامین منابع برای استان خوزستان صورت گرفته و این تامین منابع باعث شده که این استان و شهر اهواز به کارگاه بزرگ و فعال سازندگی تبدیل شود.

کابینه در خوزستان

حضور هیات دولت در خوزستان تفاوت بارزی با دیگر سفرها دارد. معمولا در سفرهای استانی حداکثر ۶ وزیر، رئیس‌جمهوری را همراهی می‌کنند، ولی در سفر به خوزستان تاکنون ۱۱ وزیر و با احتساب معاونان وزرایی که خارج از کشور هستند، ۱۴ وزارتخانه حضور دارند. همچنین پنج معاون رئیس‌جمهوری در این سفر شرکت می‌کنند.

بهره‌برداری از فاز اول پروژه خط دوم راه‌آهن شوش – بامدژ که پروژه مهم دو خطی کردن اهواز – اندیمشک برای سرعت قطارهاست، به طول ۷۰ کیلومتر انجام شده و فاز دوم و سوم که از منطقه بامدژ تا اهواز و از شوش تا اندیمشک است، انجام خواهد شد. رئیس‌جمهوری در سازمان آب و برق حضور می‌یابد و به صورت مانیتورینگ از پروژه آب غدیر و آب و فاضلاب بازدید می‌کند و گزارشی از سوی مسئولان آب و برق به او ارائه می‌شود. افتتاح پروژه‌های آبرسانی به چند روستا انجام می‌شود و پس از آن دیدار با مردم اهواز در مصلی نماز جمعه انجام خواهد شد. رئیس‌جمهوری پس از اقامه نماز مغرب هم با سران طوایف، بزرگان و متنفذان عشایر دیدار می‌کند.

ارزیابی مصوبات پیشین

۶ سفر دیگر رئیس‌جمهوری به استان خوزستان مصوباتی داشته که میزان پیشرفت این مصوبات در این سفر مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. عزم جدی در دولت سیزدهم برای پیگیری پروژه‌های مربوط به احداث واحدهای ان‌جی‌ال برای جمع­آوری گازهای همراه وجود دارد که در این سفر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.  اکنون اجرای هم‌زمان ۹ طرح NGL در مجموع با ظرفیت جمع‌آوری روزانه ۵.۱ میلیارد فوت مکعب گازهای همراه نفت در دستور کار بخش‌های مختلف عملیاتی وزارت نفت است. از جمله مهم‌ترین آنها باید به واحدهای جمع‌آوری و فرآورش گاز و گاز مایع ۳۲۰۰ و ۳۱۰۰ به ترتیب در حوزه جنوب غرب و غرب کشور اشاره کرد.

همچنین پروژه ان‌جی‌ال 3100 در غرب کشور از سوی شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت (وابسته به صندوق‌های بازنشستگی) در دست احداث است که تا پایان سال به بهرهبرداری خواهد رسید. هم‌اینک نیز فاز نخست طرح NGL 3200 با سرمایه‌گذاری 1.3 میلیارد برای جمع‌آوری ۶ میلیون مترمکعب گازهای مشعل میدان‌های نفتی منطقه غرب کارون به مرحله‌ بهره‌برداری رسیده است. در عرصه رفاهی-بهداشتی نیز  بیمارستان جایگزین بهبهان تکمیل و آماده بهره‌برداری است. همچنین مگا آی سی یو بیمارستان گلستان اهواز تکمیل شده و در حال  بهره‌برداری است. بیمارستان طالقانی آبادان توسط بنیاد علوی تکمیل شده است و فاز یک بیمارستان یا زهرا(س) دزفول با 12 درصد رشد به 65 درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.

 

وضعیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن شهری و روستایی در استان خوزستان

تعداد واحدهای در حال ساخت تعداد پروانه ساختمانی صادر شده تعداد واحد زمین تامین شده تعداد متقاضیان حائز شرایط
8406 7750 26373 177291

 

 

 

 

 

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.