شکوفایی نهضت مدرسه‌سازی

سرانه فضای آموزشی به ۵.۲ متر مربع رسیده و روزانه ۱۰ مدرسه به بهره‌برداری می‌رسد

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: افزایش سرانه فضای آموزشی با کمک خیرین از ۱.۵ متر مربع در ابتدای انقلاب به ۵.۲ متر مربع رسیده است و در حال حاضر روزانه حدود ۱۰ مدرسه و بالغ بر ۴۰ کلاس به بهره‌‌برداری می‌رسد.

به گزارش شهروند آنلاین از سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور؛ حمیدرضا خان محمدی در مراسم گرامیداشت چهارمین سالگرد درگذشت زنده یاد محمدرضا حافظی رئیس فقید جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور اظهارداشت: بسیاری از گره‌ها با یاد دکتر حافظی و نیت خالص او گشوده می‌شود. او که شخصیتی منحصر بفرد و آمیزه ای از اوصاف والای انسانی را در خود داشت، فردی مهربان، فرهیخته، دلسوز، مؤمن و دغدغه مند بود که نگرانی مهم او برای ساخت یک کلاس بیشتر برای نابودی جهل، و شادمانی کودکان ایران زمین بود.

او در ادامه به وضعیت فضاهای آموزشی اشاره کرد و اظهارداشت: کارهای زیادی انجام شده اما برای اینکه به سرانه استاندارد سند تحول برسیم، درحال حاضر به ۲۷۰ هزار میلیارد تومان نیاز داریم که به همت و نگاه مهربان و بلند خیرین دست یافتنی خواهد بود.

خان محمدی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص امیدآفرینی، یادآور شد: خیرین پدیده‌های امید‌آفرین بر مبنای ایمان هستند و سیمان و آجر را به گوهرهایی ناب بدل می‌کنند. الگوهایی از دل مدارس و دانش‌آموزان می‌آید که می‌تواند آینده کشور و مردم را بسازد و متحول کند.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور تصریح کرد: اولویت ما تکریم خیرین است. خیرین با منش و عمل خود به ما درس ایثار و گذشت می‌دهند و در واقع الگوی حیات طیبه همین عزیزان هستند.

خان محمدی بیان کرد: امسال اعتبارات ردیف خیرین را ۵۰ درصد افزایش داده‌ایم. در بودجه ۱۴۰۳ و برنامه هفتم توسعه نیز بنا داریم تعهدات خودمان را انجام دهیم و به تراز خیرین برسیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مولدسازی راهکار بسیار مناسبی برای تسریع در مدرسه سازی و تکمیل پروژه‌هاست، افزود: کار شناسایی و معرفی املاک مازاد آموزش و پرورش با دقت انجام شده و با اقدام نهاد مجری عوائد آن برای اتمام و تکمیل مدارس خیرین هزینه می‌شود.

خان محمدی در پایان بیان کرد: در حال حاضر روزانه حدود ۱۰ مدرسه و بالغ بر ۴۰ کلاس به بهره‌برداری می‌رسد که بیش از نیمی از آنها با مشارکت خیرین است. تراکم بالای کلاس‌های درس و افزایش جمعیت در حاشیه شهرهای بزرگ، افت یادگیری و پیامدها و عواقبی را در پی دارد. از این رو ایجاد و توسعه فضاها و امکانات مناسب آموزشی در ارتقای کیفیت آموزشی بسیار مؤثر است.

گفتنی است خانم حافظی دختر زنده یاد حافظی در این مراسم ضمن بیان خاطراتی از پدر مدرسه‌سازی ایران، از برگزاری این مراسم باشکوه قدردانی کرد. در پایان وزیر آموزش و پرورش به همراه رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور و جمعی از خیرین از خدمات مرحوم حافظی تقدیر کردند.

مرحوم حافظی در دو دهه ریاست جامعه خیرین مدرسه ساز کشور منشأ خیر و اثرات بیشماری برای نظام تعلیم و تربیت و جمهوری اسلامی ایران بود. ۲۱ خرداد ماه سال ۱۳۹۸ مردی چشم از جهان فرو بست که خدمات خالصانه و صادقانه ایشان تا ابد جاودان خواهد بود. مرحوم حافظی در دهه هفتاد به کمک تنی چند از خیرین، جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور را بنیان‌گذاری کرد و علاوه بر ساخت ۱۴ مدرسه در اقصی نقاط کشور با هزینه شخصی، در امر ترغیب و تشویق خیرین به امر مقدس مدرسه‌سازی نقس برجسته و بسزایی داشت. او در ساخت بیش از ۵۰ درصد از مدارس جذب مشارکت کرد و در مجمع خیرین مدرسه‌ساز نیز کمک‌های خیرین را برای مدرسه‌سازی در نقاط مختلف کشور جمع‌آوری و ساماندهی می‌کرد. خدمات خالصانه و صادقانه ایشان تا ابد جاودان خواهد بود./ایرنا

انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.