یک عضو هیات مدیره انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران با تاکید بر اینکه جراح زیبایی یک حرفه و تخصص است،گفت: درصد بالایی از مطالب فضای مجازی در مورد جراحی زیبایی فریبنده است. ما بارها گفته ایم متقاضیان اعمال جراحی زیبایی صرفا در انتظار برخورد مراجع قانونی با افراد متخلف در حوزه جراحی زیبایی نباشند و با مشورت و جستجوی مناسب پزشک خود را انتخاب کنند
به گزارش خبرنگار شهروندآنلاین، دکتر «عبدالجلیل کلانتر هرمزی» در حاشیه برگزاری سومین کنگره بین المللی بزرگان جراحان زیبایی و پلاستیک در تهران در جمع خبرنگاران افزود: بخش های آموزشی جراحان زیبایی و پلاستیک در دانشگاهای علوم پزشکی داریم و این جراحان به عنوان بازوی های مشاوره ای وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشکی و پزشکی، قانونی هستند.
وی تصریح کرد: با توجه به افزایش فعالیت پزشک نماها، نظارت معاونت های درمان وزارت بهداشت بر مطب ها، کلینیک ها و بیمارستانها در حوزه جراحی زیبایی بایستی تشدید شود چراکه برخی از اعمال توسط افراد غیر حرفه ای در مراکز غیرمجاز از جمله مراکز مشاوره زیبایی غیر مجاز انجام می شود که خطرات زیادی برای مردم دارد.
کلانترهرمزی خاطرنشان کرد: مردم برای انجام اعمال جراحی توسط پزشک مربوطه اطلاعات لازم درباره پزشک را حتما از سازمان نظام پزشکی، وزارت بهداشت و آموزش پزشکی و سایت انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران دریافت کنند.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه «وقت فراواني از جراحان پلاستیک صرف ترمیم عوارض عمل هایی می شود که به دست افراد غیر متخصص و پزشک نما ها انجام می شود»، گفت: جراحی زیبایی مانند هر انتخاب دیگری در زندگی باید با دقت کافی در انتخاب جراح و روش مربوطه انجام شود زیرا متاسفانه شاهد هستیم که بعضی از اقدامات جراحی و زیبایی در اماکن غیر مجاز و فاقد هر گونه استاندارد های بهداشتی حتی در منازل و زیر زمین ها انجام میشود .
این عضو هیات مدیره انجمن جراحان پلاستیک با تاکید بر اینکه اینگونه اعمال جراحی حتما باید توسط افراد متخصص و در مکان مناسب مورد تایید وزارت بهداشت انجام گیرد، هشدار داد: مردم برای انجام اعمال زیبایی فریب تبلیغات در خصوص انجام این امور با هزینه های پایین را نخورند.
وی در این زمینه به نقش مهم رسانه هادر آگاه سازی مردم اشاره کرد و گفت: رسانه ها باید مردم را نسبت به مطالب غیر علمی فضای مجازی آگاه سازند.
ایران؛ جزو ۱۰ کشور برتر دنیا در حوزه جراحی پلاستیک
کلانتر هرمزی گفت: کشور ایران جزو ۱۰ کشور اول دنیا در حوزه جراحی زیبایی و پلاستیک است و علی رغم همه محدودیت هایی که در دنیا از لحاظ پذیرش و چاپ مقاله و اخذ ویزا برای ما وجود دارد، جراحان پلاستیک ایرانی به روش های مختلف توانمندی های خود را در دنیا نشان داده اند.
وی افزود: با توجه به توانمندیهای جراحان پلاستیک ایران، در حال حال حاضر متقاضیان انجام جراحی پلاستیک جز به دلایل شخصی نیازی به سفر به کشور های خارجی برای انجام این اعمال ندارند.
«سیدنجات حسینی» نایب رئیس انجمن جراحان زیبایی و پلاستیک ایران نیز در این نشست گفت: تعداد قابل توجهی از جراحان برتر دنیا در زمینه جراحی پلاستیک و زیبایی ایرانی هستند و کشورمان در این زمینه جزو کشورهای مطرح دنیا است.
وی افزود: بخشی بزرگی از معضلات جراحان پلاستیک، رسیدگی به عوارض مربوط به ترمیم عوارض جراحی هایی است که توسط غیر پزشکان و افراد فاقد تخصص کافی انجام شده است .
حسینی یادآور شد: فضای مجازی یکی از راه های فریب مردم و جذب متقاضیان با اعلام هزینه های پایین است و باید به این وضعیت رسیدگی و نظارت شود.
دکتر صابری دبیر انجمن جراحان زیبایی و پلاستیک ایران نیز گفت : بیش از ۴۳۰ نفر عضو انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران داریم که در مناطق دور و نزدیک کشور در حال فعالیت و خدمت رسانی هستند .
وی افزود: بسیاری از اعمال جراحی زیبایی که در حال حاضر انجام میشود فاقد ضرورت بوده و از متقاضیان میخواهیم برای انجام این اعمال بدون عجله و با مشورت کافی با متخصصین مربوطه تصمیم بگیرند.
وی با بیان اینکه اکنون مشکل اصلی ما وجود پزشک نماها است، تصریح کرد: بسیاری از مراجعه کنندگان اطلاعات کافی درمورد نوع عمل جراحی و روش آن و مزایا و عوارض آن ندارند و لازم است در این خصوص راهنمایی کامل بشوند .
«محمدرضا قاضی سعیدی» دبیر علمی کنگره نیز گفت: رشته جراحی پلاستیک شامل ناهنجاریهای همراه تولد، جراحی دست و میکروسکوپی ، جراحی فک و صورت، سوختگی و جراحی ترمیمی و زیبایی است.
وی افزود: متاسفانه این روزها شاهد تبلیغات گسترده فریبنده در خصوص جراحی زیبایی در فضای مجازي به خصوص اینستاگرام هستیم و افرادی که صلاحیت علمی کافی در حوزه جراحی های زیبایی ندارند، با ورود به این محدوده باعث بروز عوارض بسیار زیادی در بیماران شده اند.
لینک کوتاه:
https://shahrvandonline.ir/220409
کپی شد