وزیر راه و شهرسازی گفت: در کمیسیون مشترک ایران با جمهوری آذربایجان ما به راهاندازی گذرگاه جدید در منطقه ایمیشلی پارسآباد اشاره کردیم تا با احداث بارانداز در این منطقه، عملاً ایمیشلی به گذرگاه هفتم بین ایران و آذربایجان تبدیل شود.
به گزارش شهروند آنلاین، مهرداد بذرپاش شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: با رفع نواقصات راهآهن اردبیل ـ میانه این پروژه تا آخر امسال آماده افتتاح میشود و استان اردبیل به شبکه ریلی کشور میپیوندد.
او تصریح کرد: در جلسه بررسی آخرین وضعیت راهآهن اردبیل ـ میانه اعلام شد که نواقصات کار با تأمین اعتبار در یک ماه آینده برطرف و بخشی از مطالبات پیمانکاران نیز پرداخت شود تا در پایان سال با حضور رئیس جمهور شاهد افتتاح راهآهن اردبیل ـ میانه باشیم.
وزیر راه و شهرسازی گفت: همزمان با سفر رئیس جمهور قرار است راهآهن اردبیل به پارسآباد نیز به طول 240 کیلومتر کلنگزنی شود و آغاز عملیات احداث این پروژه را شاهد باشیم.
بذرپاش افزود: به خلاف خط ریلی اردبیل ـ میانه، این مسیر از لحاظ مسطح بودن و اجرای پروژه در دشت یک مزیت به شمار میرود و انتظار داریم در کوتاهترین زمان این خط ریلی نیز تکمیل شود و استان اردبیل کنار اتصال به شبکه سراسری، به شاهراه اصلی کریدور شمال به جنوب تبدیل شود.
او به راهاندازی گذرگاه مرزی ایران با جمهوری آذربایجان در آستارا اشاره کرد و ادامه داد: در کمیسیون مشترک ایران با جمهوری آذربایجان ما بر راهاندازی گذرگاه جدید در منطقه ایمیشلی پارسآباد اشاره کردیم تا با احداث بارانداز در این منطقه، عملاً ایمیشلی به گذرگاه هفتم بین ایران و آذربایجان تبدیل شود.
وزیر راه و شهرسازی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با اتصال راهآهن پارسآباد به جمهوری آذربایجان در نقطه ایمیشلی امیدواریم کریدور شمال به جنوب و تکمیل زنجیره ایران راه را شاهد باشیم تا امکان توسعه تجارت بینالمللی از این منطقه فراهم آید.
بذرپاش راجع به آخرین وضعیت پروژههای راهداری در سطح کشور خاطرنشان کرد: بهرغم تلاش راهداران با توجه به فرسودگی و کهنه بودن ماشینآلات ما با کندی فعالیتها در حوزه راهداری روبهرو هستیم ولی انتظار میرود تجهیز امکانات و ماشینآلات با اولویت استانهای کمتر توسعهیافته انجام شود.
او اضافه کرد: 2 هزار و 200 میلیارد تومان ارزش پروژههای افتتاحی راهداری در این استان بود که قطعاً در سالهای آینده پروژههای آغازشده نیز به سرانجام خواهد رسید.
وزیر دولت سیزدهم اعلام کرد: تا پایان دولت سیزدهم قرار است یکهزار و 700 نقطه حادثهخیز اصلاح شود که از همکاری پلیس راه در این زمینه قدردانی میکنیم.
بذرپاش در ادامه سخنان خود یادآور شد: امسال 400 نقطه حادثهخیز در کشور در حال اصلاح و مرمت است و با آغاز طرح زمستانی راهداری از ظرفیت ناوگان راهداری بهشکل مناسب استفاده میشود اما به استانها مجوز نوسازی ناوگان خودرویی راهداری داده شده است./تسنیم
انتهای پیام