نان باکیفیت به سفره مردم می‌آید

سازمان ملی استاندارد ایران با هدف افزایش کیفیت در نان‌های چهارگانه، بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور، مرتبط با زنجیره گندم، آرد و نان را که قوت غالب مردم است، در دستور کار قرار داد.

به گزارش شهروند آنلاین از سازمان استاندارد، این سازمان با تشکیل کمیته ملی ارتقای کیفیت زنجیره ارزش گندم، آرد و نان و برگزاری جلسات متعدد با متخصصان و فعالان این حوزه؛ بازنگری استانداردهای ملی گندم، آرد و نان را دنبال کرد.

بر همین اساس، استاندارد ملی آرد به شماره ۱۰۳، برای کاهش سبوس‌گیری از گندم تجدیدنظر شد و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، تعیین مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم، از محوری‌ترین تغییرات و اصلاحات به عمل آمده در بازنگری استاندارد مذکور بود./ایرنا

انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.