دستورالعمل طبخ غذا در ماه رمضان

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: در ایام ماه مبارک رمضان، هیچ ممنوعیتی برای طبخ غذای بیرون‌بر نداریم اما برای طبخ آشکار غذا محدودیت داریم.

به گزارش شهروند آنلاین، حمیدرضا رستگار رئیس اتحادیه اصناف تهران افزود: واحدهای صنفی اغذیه‌فروشی در ایام ماه مبارک رمضان می‌توانند به مسافران و افرادی که عذر شرعی و بیماری دارند به صورت بیرون‌بر سرویس‌رسانی کنند.

رئیس اتحادیه اصناف تهران با اشاره به الزام رعایت شئونات اسلامی در ماه مبارک رمضان، گفت: با هماهنگی به عمل آمده بین پلیس و اصناف مقرر شد رستوران‌ها و اماکنی مشخص شوند تا غذاها را به صورت بیرون‌بر در اختیار افراد دارای عذر شرعی قرار دهند و هیچگونه سرو غذا در محل نداریم.

حمیدرضا رستگار افزود: با واحدهای صنفی متخلف که اقدام به سرو غذا در محل کنند به جد برخورد قانونی می‌شود./تسنیم

انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.