از هر ۱۰ مسلمان ساکن آمریکا، هشت نفر روزه می‌گیرند

براساس نظرسنجی انجام شده در پیش از ماه رمضان امسال در ایالات متحده، ۸۰ درصد از مسلمانان ساکن این کشور اعلام کرده‌اند ماه مبارک رمضان روزه می‌گیرند؛ یعنی از هر ۱۰ مسلمان آمریکایی، هشت نفر روزه می‌گیرند.

به گزارش شهروندآنلاین، روزه‌داری به معنای پرهیز از خوردن یا آشامیدن در مدت زمان مشخص، بخشی از آداب و رفتارهای دینی در برخی از ادیان، مذاهب و مکاتب مختلف از جمله آیین اسلام، مسیحیت، یهودیت و بودایی است.

بر اساس نظرسنجی که مرکز تحقیقاتی پیو (Pew Research Center) پیش از آغاز ماه مبارک رمضان (از ۲۴ بهمن تا ۶ اسفند) از جامعه بزرگسال آمریکا انجام داد، به طور کلی ۲۱ درصد گفته‌اند برای دوره‌های خاصی در روزهای مقدس و به دلایل مذهبی روزه می‌گیرند؛ به عبارت دیگر از هر پنج آمریکایی یک نفر روزه می‌گیرد.

مطابق یافته‌های این نظرسنجی که ۱۷ فروردین منتشر شد، ۸۰ درصد از مشارکت‌کنندگان مسلمان اعلام کرده‌اند روزه می‌گیرند. یهودیان آمریکایی با ۴۹ درصد و مسیحیان آمریکایی با ۲۷ درصد در رده‌های بعدی قرار دارند.

اگرچه پرسش از شرکت‌کنندگان مسلمان در این نظرسنجی به طور خاص مربوط به ماه رمضان نبوده است اما طبق توضیح موسسه پیو، یک نظرسنجی دیگر که ۷ سال پیش (سال ۲۰۱۷) فقط در مورد روزه‌داری در ماه مبارک رمضان انجام شده بود، نیز همین نتایج را نشان می‌داد؛ یعنی ۸۰ درصد از مسلمانان آمریکایی در ماه رمضان روزه می‌گیرند.

این در حالی است که میزان روزه‌داری در میان میسحیان کاتولیک آمریکایی به نسبت نتایج نظرسنجی ۹ سال پیش (۲۰۱۵) ۷ درصد کمتر شده است. همچنین یهودیان آمریکایی نیز به نسبت یک نظرسنجی که در میان سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ انجام شده، ۷ درصد کمتر روزه می‌گیرند.

جامعه آماری این نظرسنجی افراد ۱۸ سال به بالا ساکن در سراسر ایالات متحده بوده است. حجم نمونه نیز ۱۲ هزار و ۶۹۳ نفر بودند که توسط پنل نظرسنجی آنلاین به روش نمونه‌گیری تصادفی از آدرس‌های مسکونی انتخاب شده‌اند. این پیمایش در بازه زمانی ۱۳ تا ۲۵ فوریه ۲۰۲۴ (۲۴ بهمن تا ۶ اسفند ۱۴۰۲) انجام شده است.

در مورد تعداد مسلمانان آمریکا، آمار مختلفی وجود دارد که از ۲ تا ۸ میلیون نفر را شامل می‌شود که بیشتر آنها را مهاجران آفریقایی و آسیایی‌تبار تشکیل می‌دهند. «باراک اوباما» رئیس جمهوری پیشین آمریکا در سال ۲۰۰۹ تعداد مسلمانان آمریکا را ۷ میلیون نفر اعلام کرده بود که آن را به ۵ میلیون نفر اصلاح کرد. این درحالی است که بسیاری از محققان این رقم را بین ۶ تا ۸ میلیون نفر اعلام کرده‌اند./ایرنا

انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.