چگونه مغزمان را جوان و سالم نگه داریم؟

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی در کرمانشاه گفت: تغذیه با خیلی از مسائل از جمله عملکرد و فعالیت‌های مغزی ارتباط دارد.

به گزارش شهروند آنلاین، رژیم غذایی در کنار سایر جنبه‌های روزمره زندگی انسان مانند ورزش در شکل دادن ظرفیت و تکامل مغز نقش مهمی دارد.

تحقیقات نشان می‌دهند که رابطه مستقیمی بین غذا و اندازه مغز وجود دارد و حتی تفاوت‌های کوچک در رژیم غذایی می‌تواند تاثیرات زیادی بر بقا و موفقیت باروری داشته باشد.

یحیی پاسدار متخصص تغذیه و رژیم درمانی در کرمانشاه در پاسخ به این سوال که آیا تغذیه با بیماری‌های مغزی به‌ویژه آلزایمر ارتباط دارد؟ گفت: تغذیه با خیلی از مسائل از جمله عملکرد و فعالیت‌های مغزی ارتباط دارد هر چه غذاها سالم‌تر مصرف شود تمام سلول‌های بدن از ‌جمله سلول‌های مغز سالم می‌مانند.

او در توضیح غذا‌ها و خوراکی‌های مفید برای مغز، افزود: بعضی از غذاها گیاهی، سبزیجات، میوه‌ها، غلات، انواع ماهی‌ها که حاوی آنتی‌اکسیدان‌های بالا، حاول ویتامین‌های E، فیتوکمیکال، پروتئین، املاح معدنی(سلنیوم و زینک)، است با جلوگیری از آسیب به سلول مختلف مغزی به سلامتی و عملکرد بهتر سلول‌های مغزی کمک می‌کنند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در کرمانشاه با تأکید بر استفاده از فعالیت فیزیکی، اضافه کرد: ورزش منظم و گردش خون بالا سبب اکسیژن‌گیری بهتر سلول‌های مغزی می‌شود که خود عملکرد بهتر سلول‌ها با عمر مفید و سالم را در پی دارد.

او بر کاهش استرس و اضطراب تأکید جدی داشت و تصریح کرد: استرس و اضطراب می‌تواند سبب افزایش تولید انواع مواد شیمیایی مخرب در بدن می‌شود بطوری که به تمام سلول‌های بدن از جمله مغزی آسیب وارد می‌کند.

پاسدار خاطرنشان کرد: فرسایش سلول‌ها به ویژه سلول‌های مغز در افرادی که استرس بالا دارند و همیشه در تنش زندگی می‌کنند، بالا است./فارس

انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.