تراکتور یعنی این

وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه مخالف واردات تراکتور نیستیم، گفت: در تولید تراکتور به جایی رسیده‌ایم که تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند.

به گزارش شهروند آنلاین از روابط عمومی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، عباس علی آبادی روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از محصولات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران افزود: خیلی‌ها فاز واردات دارند و بر طبل آن می‌کوبند زیرا منافعشان در واردات خلاصه می‌شود اما من به شخصه در مقابل روزنه‌های رانت خواهم ایستاد.

او تاکید کرد: مخالف واردات تراکتور نیستیم چرا که ما آنقدر در تولیدات تراکتور توانمند شده‌ایم و قدرت داریم و بهترین تراکتور دنیا را تولید می‌کنیم که از واردات نمی‌ترسیم و کسی توان رقابت در فضای تراکتورسازی ایران را ندارد.

او افزود: با استعدادی که در تراکتورسازی و توانمندی‌هایی که در کارگران و مدیرانش سراغ دارم هیچکس نمی‌تواند با آنها رقابت کند و من به این موضوع واقف هستم و روی این اصل حساب باز کرده‌ام.

علی‌آبادی اضافه کرد: وقتی تراکتورهای ایرانی بهترین کیفیت، قیمت مناسب، تحویل‌دهی، پشتیبانی و خدمات پس از فروش را دارد، چرا باید به فکر واردات باشیم؟

او گفت: در این تفکر حتما روزنه‌ای برای رانت وجود دارد که به شخصه شناسایی و جلوی آن را خواهم گرفت.

این مقام ارشد کشور در حوزه صنعت با بیان اینکه تراکتورسازی وزنه ارزآوری برای کشور به شمار می‌رود و نیاز داخلی به این محصول استراتژیک را نیز تامین می‌کند، اظهار کرد: تراکتورسازی مورد حمایت وزارت صمت در حوزه‌های تولید و صادرات و ارز بوده و خواهد بود .

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی نیز گفت : از محل صادرات گروه تراکتورسازی سال گذشته ۶۰ میلیون دلار ارز وارد کشور شده است.

مصطفی وحیدزاده اضافه کرد: وزارت صمت و زیرمجموعه‌های آن در مباحث ارزی بیشترین همراهی را با تراکتورسازی دارند اما متاسفانه نامه‌های ما در بروکراسی‌هایی به نام بانک مرکزی خاک می‌خورند و این گروه نمی‌تواند از ارزی که حاصل کرده بهره‌مند شود.

به گزارش ایرنا، تراکتورسازی ایران اکنون با ۹ شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرزهای ایران اسلامی، بزرگترین تولیدکننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور است که در زمان حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین می‌کند./

انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.