اعزام زائران ایرانی به حج عمره و تمتع در حالی امسال از اوایل اردیبهشت ماه کلید خورد که به گفته معاون پزشکی سازمان هلال احمر ارائه خدمات بهداشتی درمانی به زائران در موسم حج بر عهده جمعیت هلال احمر است.
به گزارش شهروند آنلاین از پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر؛ دکتر درودی با بیان اینکه امسال نیز مانند سالهای گذشته ارائه خدمات برای زائران در سطح یک و دو در هتلهای مکه و بیمارستان هلال احمر مکه ارائه میشود، اظهار کرد: خدمات سطح بالاتر مانند جراحی در بیمارستانهای عربستان انجام میشود.
او مطرح کرد: ما امسال با حضور ۱۶۰ همکار پزشک ارائه خدمات را دنبال میکنیم که در درمانگاههای شبانهروزی مشغول ارائه خدمت هستند. کادر ۲۰۰ نفره بیمارستانی نیز در مکه و مدینه به صورت شبانهروزی به زائران خدمترسانی میکنند. تخصصهای مختلف در بیمارستانها وجود دارد. بخش بستری ۷۰ تختخوابی بیمارستان مکه را داریم و بیمارستان صحرایی عرفات نیز در خدمت زائران است.
معاون پزشکی سازمان هلال احمر افزود: در دو سال گذشته به خاطر بحث کرونا طبق دستورالعمل عربستان شرط سنی مطرح بود اما امسال شرط سنی مطرح نیست و ممکن است یک فرد ۴۰ ساله با توانایی جسمیپایین منع سفر شود اما به فرد ۷۰ سالهای با توان جسمی مناسب اجازه سفر داده شود. توانایی جسمیبرای ما ملاک است.
درودی در خصوص داروهای مورد نیاز بیان کرد: زائران میبایست در سفر حج دارویهایی را که مصرف میکنند، با خود به همراه داشته باشند. البته حواسشان به داروهای ممنوعه باشد.
معاون حج مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر تصریح کرد: مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر، دارو و تجهیزات مورد نیاز حج را تامین کرده است.
درودی در پایان سخنان خود در یک برنامه رادیویی گفت: برای تمامی زائران آرزوی سلامتی داریم و از آنها میخواهیم که دستورالعمل های ذکر شده در جلسات آموزشی را لحاظ کنند./
انتهای پیام