نشست تقدیر و تشکر از اعضای شورای سیاستگذاری کنگره بینالمللی اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بینالملل بشردوستانه در غزه برگزار شد.
به گزارش شهروند آنلاین از پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر؛ پیر حسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر در نشست تقدیر و تشکر از اعضای شورای سیاستگذاری کنگره بینالمللی اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بینالملل بشردوستانه در غزه گفت: کنگره بینالمللی اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بینالملل بشردوستانه در غزه با حضور ۲۱ کشور به صورت آنلاین و برخط تشکیل شد. بعد از برگزاری این کنگره شاهد واکنشهای مثبت حوزههای تخصصی آکادمیک از این کنگره بودیم. تعداد زیادی مقاله ارسالی به این کنگره دارای اعتبار لازم برای چاپ در مجله حقوقی بینالمللی ریاست جمهوری را دارا بود.
او در ادامه بیان کرد: امروز روز دیپلماسی بشردوستانه و همبستگی جهانی برای حفظ ارزشها نامگذاری شده است و به همین دلیل این نشست امروز برگزار شد.
کولیوند در ادامه بیان کرد: نمایندههای صلیب سرخ جهانی هم در این کنگره حضور داشتند و جمعبندی این کنگره به فدراسیون بینالمللی صلیب سرخ جهانی ارائه شد.در این کنگره بر اساس ۳ بند دستورالعمل کمیته ملی حقوق بشردوستانه برای ترویج حقوق بشر دوستانه اقدام کردیم.
او ادامه داد: پیگیری موارد نقض حقوق بینالملل در عرصه بینالمللی و ارائه به مجامع بینالمللی هم انجام شد و تبادل اطلاعات علمی در زمینههای حقوق بشر دوستانه با مراجع داخلی و بینالمللی نیز انجام شد.
او در ادامه بیان کرد: نقش و جایگاه هلال احمر در صلیب سرخ جهانی به دلیل امدادرسانیهای پر رنگ هلال احمر مورد توجه قرار گرفته است.
کولیوند در ادامه بیان کرد: در سیل اخیر افغانستان هلال احمر به عنوان اولین کشور اعلام آمادگی کرده است تا به مردم سیلزده این کشور کمک کند.
کنگره بینالمللی اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بینالملل بشردوستانه در غزه موجب تهییج افکار عمومی شد.
یعقوب سلیمانی، دبیر کل جمعیت هلال احمر در ادامه این نشست گفت: برگزاری کنگره بینالمللی اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بینالملل بشردوستانه در غزه در بازه زمانی برگزار شده منجر به تهییج افکار عمومی برای کمک به مردم غزه شد.
برگزاری این کنگرههای بینالمللی واکنش مجامع بینالمللی را به دنبال دارد
کریمیان دبیر کل اتحادیه رادیو و تلوزیونهای بینالمللی گفت: از این نوع کنگرهها مقالات و اسناد تدوین شده است که در تاریخ باقی میماند و به عنوان اسنادی به عنوان مرجع میتواند مورد استفاده دانشجویان قرار بگیرد. این نوع کنگرهها یک کار نخبگانی است و واکنش مجامع بینالمللی را در پی دارد. میتوان یک مستند تلویزیونی حقوقی به زبانهای مختلف از این کنگره تولید کرد./
انتهای پیام