دبیرکل اتاق اصناف ایران با اشاره به دستورالعمل فروش اینترنتی نان گفت: این طرح به افزایش یا کاهش قیمت منتهی نمیشود بلکه نظارت کامل در دستور کار قرار دارد.
به گزارش شهروند آنلاین، توسطی دبیرکل اتاق اصناف ایران در مورد دستورالعمل فروش اینترنتی نان اظهار داشت: این دستورالعمل در تداوم تصمیمگیری مصوبه جلسه کارگروه تنظیم بازار است که در اواسط اسفند ماه گذشته تصویب شد تا سکوهای اینترنتی فروش نان ساماندهی شود.
او ادامه داد: با توجه به آنکه فروش اینترنتی نان مخاطب بیشتری پیدا کرده، این مصوبه برای ساماندهی و شفافسازی قیمت نان از طریق کارگروه تنظیم بازار اعلام شد و عملیاتی شدن آن نیز اجباری است. هدف اصلی این مصوبه نیز شفافسازی قیمت نان، جلوگیری از هدر رفت نان، جلب رضایتمندی مردم و نظارت بیشتر است.
توسطی خاطرنشان کرد: براساس این مصوبه و برای جلوگیری از قمیتگذاری سلیقهای، سکوها موظف شدهاند که شماره پایانه نانوا، نرخ نان، نوع نان، وزن چانه، نرخ حجم کالا و لوازم جانبی را روی صورت حساب الکترونیک درج کنند و برای مصرف کننده ارسال کنند.
او افزود:پیشتر روی افزودنیها که برای جلب رضایت مشتری ایجاد شده بود نظارتی وجود نداشت اما امروز سکوها و نانوایی باید قیمتهای مشخص شده را به کمیسیون نرخگذاری اتحادیه مربوطه و اتاق اصناف شهرستان اعلام کرده تا مورد تایید قرار گیرد و قیمتها در چارچوب مشخص به مصرف کننده عرضه شود.
دبیرکل اتاق اصناف ایران با بیان اینکه پس از این مصوبه قیمت خرید اینترنتی نان کاهش چندانی نخواهد داشت یادآور شد: نرخ نان به مدت 4 سال است که افزایش پیدا نکرده است. افزایش قیمتها مربوط به هزینه حمل و افزودنیهاست که باید به هر طریقی احصاء شود و سکوها با شرایط مشخص شده نان را به فروش برسانند. اگر افزایشی نیز یاد توافق بین خریدار و فروشنده است که به خدمات بیشتر مربوط میشود.
او همچنین تصریح کرد: پس از این مصوبه قیمتها کاهشی یا افزایشی نخواهند بود بلکه نظارت بر قیمتها هدف این مصوبه است. این طرح به صورت آزمایشی طی 3 ماه عملیاتی میشود تا آسیبشناسی صورت گیرد و نقاط قوت و ضعف آن احصاء شده و در 3 ماه بعد قطعیت خواهد یافت./تسنیم
انتهای پیام