قاضیزاده هاشمی گفت: در دولت خانواده در جایی که لازم باشد با آمریکاییها مذاکره، پولهایمان را آزاد و ارتباطات اقتصادی با بسیاری از کشورها برقرار میکنیم. همزمان با آن، پیمانهای سیاسی منطقهای و جهانی را افزایش میدهیم، پشتیبانی جهانی در شورای امنیت برای کشورمان ایجاد میکنیم تا اگر کسی خواست در شورای امنیت برعلیه ما قطعنامه صادر کند، آن را وتو کنند.
به گزارش شهروند آنلاین،«سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درگفتوگو با ایرنا، با بیان اینکه نحوه تعامل دولت آینده با قدرتهای جهانی یکی از موضوعات داغ در میان طرفداران کاندیداهای مختلف به حساب میآید، گفت: در این خصوص همواره دو طرز تفکر مطرح است، اولین طرز تفکر این است که ما بالاخره باید هاضمه جهانی را بپذیریم، با قدرت های جهان هماهنگ شویم و مسیر این موضوع، ارتباط سازنده است.
او ادامه داد: در این نوع تعامل لازمه ارتباط سازنده هم این خواهد بود که ما برخی از مبادی و مبانی ارزشی خودمان را نادیده بگیریم. به عنوان مثال از حمایت محور مقاومت دست برداریم و اقداماتی از قبیل ساخت موشک را متوقف و مباحث هستهای را کنترل کنیم.
قاضی زاده افزود: در طرف مقابل، نظریه دیگری مطرح میشود که ما باید در مقابل آمریکاییها بایستیم و اگر لازم شد مذاکره را با آنها را برهم بزنیم و در برابر آنها وارد دعوای عمیق سیاسی شویم. بالاخره شاهد بودیم که ما از مذاکره به جایی نرسیدیم و نفی هرگونه مذاکره و ارتباطات با غربی ها مطرح میشود.
او با تاکید بر اینکه مردم ما برسر این دو راهی قرار گرفتهاند که کدام نسخه در دولت آینده بهتر است؟ خاطرنشان کرد: هر دو این نسخهها در دورههایی و در دولتهای قبل به کار گرفته شدند و آثار آن را به صورت روشن، مردم ما دیدهاند. تا اینکه در دولت شهید رئیسی و با عملکرد درست شهید امیرعبداللهیان یک نسخه سومی ارائه شد.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: در این نسخه ما برروی نظام ارزشی خود محکم ایستادیم آن هم نه با حرف بلکه در میدان عمل؛ در این میان از مستضعفین عالم و محور مقاومت حمایت میکنیم و به طور کلی «دیپلماسی» و «میدان» در یک راستا و مکمل یکدیگر هستند، نه دو عنصر جدا و مقابل یکدیگر.
او یادآور شد: ولی در جایی که لازم باشد با آمریکاییها مذاکره، پولهایمان را آزاد و ارتباطات اقتصادی با بسیاری از کشورها برقرار میکنیم. همزمان با آن، پیمانهای سیاسی منطقهای و جهانی را افزایش میدهیم، پشتیبانی جهانی در شورای امنیت برای کشورمان ایجاد میکنیم تا اگر کسی خواست در شورای امنیت برعلیه ما قطعنامه صادر کند، آن را وتو کنند.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به آثار دیپلماسی اجرا شده توسط شهید امیرعبداللهیان، تصریح کرد: واقعیت این است که پیمانهای راهبردی در دولت شهید رئیسی که با برخی از قدرتهای جهانی عضو شورای امنیت بسته شد، این آثار را به بار آورد. نه اینکه بخواهیم قدرتهای جهانی را نادیده بگیریم و به آنها توهین کنیم یا فقط بخواهیم بگوییم که خودمان از عهده کارهایمان برمیآییم و درهای کشورمان را ببندیم و با هیچ کشوری در جهان از شرق و غرب رابطه برقرار نکنیم.
او با اشاره به برنامه دولت خانواده در سیاست خارجی تاکید کرد: به نظر من هر دو روشها، چون قبلا امتحان شدهاند آثار سوء خود را نشان دادهاند. از دید من مهمترین و کارآمدترین روش، روش سومی بود که شهید امیرعبداللهیان در دولت سیزدهم ایجاد کرد و حتما دولت خانواده و دولت مردم که خود را متعهد به اجرای برنامهها و روشهای دولت شهید رئیسی می داند این مسیر را دنبال خواهد کرد./ایرنا
انتهای پیام