انتقاد صندوق بین‌المللی پول از بدهی عمومی بالای آمریکا

صندوق بین‌المللی پول بدهی عمومی بالای آمریکا به نسبت تولید ناخالص داخلی این کشور را تهدیدی برای اقتصاد کل جهان دانست.

به گزارش شهروند آنلاین، صندوق بین‌المللی پول در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقامات آمریکایی باید فوراً برای کاهش نسبت بدهی عمومی به تولید ناخالص داخلی اقدام کنند و رشد بدهی عمومی (بدهی ملی) آمریکا نه تنها اقتصاد آمریکا بلکه اقتصاد جهان را تهدید می‌کند.

اندازه بدهی عمومی، ارزش اوراق بهادار خزانه‌داری است که توسط وزارت خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا و دیگر سازمان‌های دولت فدرال صادر شده‌اند.

در گزارش صندوق بین‌المللی پول آمده است:‌ «به ویژه، بر اساس سیاست‌های فعلی، انتظار می‌رود بدهی عمومی آمریکا به طور پیوسته رشد کند و تا سال 2032 از 140 درصد تولید ناخالص داخلی فراتر رود».

این نهاد مالی بین‌المللی تأکید کرد که چنین کسری بودجه و بدهی بالا «خطر فزاینده‌ای برای اقتصاد آمریکا و جهان» ایجاد می‌کند.

پیش از این، صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده بود که بدهی ملی آمریکا در سال 2024 از 123 درصد تولید ناخالص داخلی این کشور فراتر خواهد رفت و در سال‌های بعد به رشد خود ادامه خواهد داد و به سطح تقریباً 134 درصد در سال 2029 خواهد رسید.

در همین حال، الکسی موزین، مدیر اجرایی صندوق بین‌المللی پول روسیه گفت که کشورهای ثروتمند، از جمله ایالات متحده، به دلیل مشکلات بدهی ملی در وضعیت «ناامیدکننده» قرار گرفته‌اند.

شایان ذکر است که بدهی ملی آمریکا در دوران ریاست جمهوری جو بایدن از 28 تریلیون دلار در سال 2021 که ریاست دولت را بر عهده گرفت به رقم بی سابقه بیش از 34.4 تریلیون دلار رسیده است./تسنیم

انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.