پیشنهاد خطیب جمعه تهران به قوای سه‌گانه

کمیته‌ای برای شناخت و حل مشکلات تشکیل شود

امام جمعه موقت تهران با تاکید بر لزوم همکاری قوای سه‌گانه برای پاسخ به مطالبات مردم، پیشنهاد داد: کمیته‌ای مشترک از قوای سه‌گانه برای شناخت موضوعات و مسائل کشور و هم‌افزایی برای رفع مشکلات کشور و مردم­ تشکیل شود.

به گزارش شهروند آنلاین،حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی با بیان اینکه نماز جمعه مظهر اخوت، برادری وهمدلی است، گفت: نماز جمعه جزو کانون‌های محبت خداست و شما روز‌های جمعه از نقاط مختلف دور هم جمع می‌شوید.خدا به همه مومنان دستور داده وقتی که ندای مکبر روز جمعه را می‌شنوید برای یاد خدا بلند شوید.

حجت‌الاسلام صدیقی با اشاره به بیانات اخبر رهبر معظم انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: حضرت آقا در این جلسه نکاتی را مطرح کردند که باید رعایت بشود و من با قاطعیت عرض می‌کنم آنچه را که حضرت آقا اظهار می‌کنند مبنای فقهی و عقلی دارد و حاصل تجارب بسیار طولانی معظم له با هوش سرشاری است که خداوند به ایشان عطا کرده است.

او اضافه کرد: مطالبی که رهبر انقلاب نسبت به مجلس و رئیس جمهور به عنوان پیشنهاد مطرح می‌کنند مطالبات همه مردم است.

خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه مجلس همیشه سوال کننده نیست بلکه پاسخگو هم هست گفت: نمایندگان بدانند که کرسی نمایندگی، کرسی شخصی نیست مربوط به ۸۰ میلیون جمعیت است. هر نماینده هم نماینده شهر خود نیست نماینده خانواده‌های شهدا، جانبازان و نماینده همه است لذا هر کاری که انجام می‌دهد باید در پیشگاه خداوند پاسخگو باشد.

حجت‌الاسلام صدیقی با اشاره به تعامل بین قوای سه‌گانه تصریح کرد: جزیره‌ای عمل کردن موجب اختلال نظام می‌شود، باید کلیت را در نظر بگیریم و این قوا همانند اعضای بدن است که باید هماهنگ کار کنند. بنده درخواستم این است قوای سه‌گانه کمیته مشترکی برای شناخت موضوعات مسائل و مشکلات کشور تشکیل دهند تا همواره مشکلات را رصد کنند و این کمیته مشترکاً همیشه همفکری داشته باشند و قوای سه‌گانه را با اولویت‌ها و نیاز‌ها هم آشنا کنند.

خطیب نماز جمعه تهران درمورد تعامل سازنده با دولت جدید گفت: از روز اول کسی در مقابل دولت گارد نگیرد و بگویند ما نمی‌خواستیم می‌خواستی یا نمی‌خواستی امروز قانوناً این رئیس جمهور کل ملت ایران است، دومین شخصیت کشور است و باید همه از آن توقع بجا و ممکن داشته باشند و آحاد ملت هم به او کمک کنند و همه قوا هم دست به دست هم دهند و قوه مجریه که در میدان است و مواجهه مستقیم با نیاز‌های مر دم دارد بداند که مردم با او هستند و دولت با یک روحیه قوی وارد میدان شود تا درمانده نشود.

حجت‌الاسلام صدیقی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در توصیه به مجلس در تعامل سازنده با رئیس جمهور منتخب گفت: رهبر انقلاب در مساله تشکیل کابینه و تعیین وزرا توصیه‌های خاصی داشتند که هم رئیس جمهوری که اظهار می‌کند ذوب در ولایت هستند و این اظهارات ما را خوشحال می‌کند مجلس انقلابی هم باید این توصیه‌ها را عمل کند.

او افزود: پیشنهاد این است که رئیس جمهور قبل از اینکه افراد کابینه را به مجلس معرفی کند باید افراد را ارزیابی کنند که آیا شایستگی لازم را دارند یا ندارند؟ که با شکاف مواجه نشوند.

خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه ایران خانه شماست و فعلا اداره این کشور به شما سپرده شده است گفت: اگر بخواهید با دیگران تضاد داشته باشد به این خانه لطمه وارد می‌کند لذا مساله امانت مهم است. رئیس جمهور باید کسی را به عنوان وزیر معرفی کند که امین باشد.

حجت‌الاسلام صدیقی تصریح کرد: وزرا و اعضای کابینه باید از بُن دندان به نظام اعتقاد داشته باشد، نه اینکه نفاق داشته باشد و بگوید قبول دارم، اما موضع‌گیری‌هایش مخالف اصول انقلاب و نظام باشد.

او افزود: ولایت فقیه راهبر مجموعه سیاست کلی است و به عنوان حاکم اسلامی به جای امام زمان است. شرعاً اطاعتش واجب است و مخالفت با ولی فقیه مخالفت با ائمه اطهار است.

خطیب نماز جمعه تهران در مورد تنفیذ ریاست جمهوری هم گفت: تنفیذ در قانون اساسی آمده و مبنای فقهی در اسلام ناب محمدی دارد هم تنفیذ آراء ملت از جانب رهبر فرزانه انقلاب است و آرای مردم همیشه مورد احترام بوده است و طی مراسم رسمی امام المسلمین آرای مردم را تنفیذ می‌کند و به رای شما قداست می‌دهند و دیگر اینکه رئیس جمهور را ولایت فقیه نصب می‌کند جمهوریت ومقبولیت با آرای مردم است، اما مشروعیت به این است که نایب امام زمان او را منصوب می‌کند و این افتخاری برای رئیس جمهور است، رئیس جمهور برخواسته از آرای مردم است و از طرفی هم مشروعیت الهی دارد و هم نایب امام زمان او را منصوب خود قرار می‌دهد./خبرگزاری صداوسیما

انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.