دبیر ستاد اربعین جمعیت هلال احمر گفت: یکی از مشکلاتی که امسال با آن مواجه هستیم، گرمای سنگین کشور عراق در ایام اربعین است، به همین علت ظرفیتهای درمانی هلال احمر و سپاه در ایام اربعین امسال نسبت به سال گذشته حدود ۹۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
به گزارش شهروند آنلاین، سعید اوحدی گفت: سال گذشته بیش از ۲ هزار ۵۰۰ کادر درمانی، بیش از ۳۸۳ مرکز و موکب درمانی و ۴ بیمارستان بزرگ در مسیر نجف تا کربلا داشتیم.
این مقام مسئول افزود: امسال ۱۷ مرکز درمانی متعلق به جمعیت هلال احمر در کربلا خواهیم داشت که این آمار در سال گذشته ۷ مرکز درمانی بوده است.
دبیر ستاد اربعین جمعیت هلال احمر با بیان اینکه امسال در نجف بیش از ۵ مرکز متعلق به جمعیت هلال احمر است، گفت: دهها موکب مردمی در نجف و کربلا و طریق الحسین خدمات درمانی ارائه خواهند کرد.
اوحدی افزود: امسال حدود ۷ بیمارستان در مسیر نجف تا کربلا خواهیم داشت که ۵ بیمارستان متعلق به هلال احمر، دو بیمارستان برای سپاه و یک بیمارستان بانک ملی است.
او گفت: امسال با توجه به گرمای هوا، بیشتر زائران شبانه پیادهروی خواهند کرد، بیمارستانها و مراکز درمانی هلال احمر به صورت ۲۴ ساعته فعالیت میکند.
این مقام مسئول افزود: برای دومین سال متوالی طی هماهنگی با وزارت بهداشت و درمان کشور عراق مقرر شد، به برخی از پزشکان متخصص ایرانی مجوز داده شود تا بتوانند عمل جراحی زائران ایرانی را در مراکز بیمارستانی و درمانی عراق انجام دهند.
دبیر ستاد اربعین جمعیت هلال احمر گفت: یکی از نقاط قوت خدمات هلال احمر در اربعین سال گذشته، اعزام ۲۵۰ پزشک سیار با کولهپشتی حاوی دارو در میان عمودهایی که مراکز درمانی نداشت، بود.
اوحدی افزود: امسال ۴ هزار کادر درمانی، پزشک و پرستار داوطلب هستند تا به عنوان پزشک سیار به مراسم اربعین اعزام شوند که این آمار در سال گذشته ۶۰۰ نفر بود.
او گفت: کادر درمان میتوانند درخواست خود مبنی بر پزشک سیار را در سایت مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر ثبت کنند تا برای شرکت در جلسات آموزشی با آنها تماس گرفته شود./خبرگزاری صداوسیما
انتهای پیام