هلال احمر فلسطین تاکید کرد، به اندازه کافی واکسن به غزه منتقل نمیشود و سطح مطلوبی برای مقابله با بیماریهای واگیردار در این منطقه ایجاد نمیشود.
به گزارش شهروند آنلاین از روابط عمومی جمعیت هلال احمر؛ هلال احمر فلسطین در بیانیهای اعلام کرد، قطع امدادهای پزشکی و واکسنهای اطفال از سوی دشمن موجب شیوع بیماریهای واگیردار در نوار غزه شده و واکسنهایی که به غزه منتقل میشوند، سطح لازم برای مقابله با بیماریهای واگیردار در غزه را فراهم نمیکند.
به گزارش سایت «النشره»، هلال احمر فلسطین در ادامه ایجاد یک گذرگاه انسانی به غزه را که در طول شبانهروز باز باشد، برای انتقال زخمی خواستار شد و تاکید کرد که تمامیگروههای سنی و نه تنها کودکان از پیامدهای شرایط بهداشتی بسیار بد غزه رنج میبرند.
وزارت بهداشت فلسطین اولین مورد ابتلا به ویروس فلج اطفال را در شهر دیرالبلح در جنوب نوار غزه اعلام کرد.
این مورد مربوط به یک کودک ۱۰ ماهه فلسطینی است که واکسن فلج اطفال دریافت نکرده است.
این در حالی است که طبق اعلام سازمان ملل، در طول ۲۵ سال گذشته هیچ موردی از ابتلا به این بیماری در نوار غزه گزارش نشده است.
در همین راستا، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل ضمن اعلام آمادگی این سازمان برای راهاندازی طرح واکسیناسیون فلج اطفال درغزه تاکید کرد که این طرح به زودی آغاز شده و شامل ۲۴۰۰۰ کودک خواهد بود.
او افزود: سازمان بهداشت جهانی با ارائه ۱.۶ میلیون دوز واکسن فلج اطفال موافقت کرد و سازمان یونیسف تحویل واکسنها و تجهیزات ذخیرهسازی آن را هماهنگ میکند./ایسنا
انتهای پیام