گزارشگر پاکستانی سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران که مدعی حمایت از آزادی زنان بود، این روزها در سازمان منافقین و در کنار مریم رجوی دیده میشود.
به گزارش شهروند آنلاین،جاوید رحمان، یک مهاجر با تابعیت دوگانه پاکستانی-انگلیسی است که در سال 2018 به عنوان گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران انتخاب شد. انتخاب او از همان ابتدا مورد استقبال رسانههای خارجی قرار گرفت.
حمایت از تروریستهای منافقین
از موضوعاتی که جاوید رحمان همواره بر آن مانور میداد، اعدام تروریستهای منافقین در سال 1367 بود. او در این باره ایران را متهم به «نسلکشی» و «جنایت علیه بشریت» میکرد.
تلاش برای تشدید تحریمها علیه ایران
بر کسی پوشیده نیست که ابزار حقوق بشر در مجامع بینالملل علیه ایران، بهانهای برای تشدید تحریمها و افزایش فشار به مردم است. جاوید رحمان به این موضوع مهم در هفتاد و هفتمین نشست مجمع عموم سازمان ملل اشاره کرد و گفت: «تحریمها دولت را از تعهداتش در قبال قوانین بینالمللی حقوق بشر معاف نمیکند.» به عبارتی دیگر، جاوید رحمان، تحریمها علیه مردم ایران را که بزرگترین مصداق نقض حقوق بشر است، از موضوع بررسی خارج کرده بود.
طبق گزارش شبکه بیبیسی، جاوید از عواملی بود که در مجامع بینالمللی در راستای تحریم بیشتر ایران تلاش میکرد.
محمود امیری مقدم، کارشناس شبکه صهیونیستی اینترنشنال در خصوص تاثیر گزارش جاوید رحمان گفت: «مهمترین تاثیر این گزارش، بالا بردن هزینه سیاسی نقض حقوق بشر در جمهوری اسلامی است. این یک مساله بسیار مهمی است. این گزارش باعث میشود کشورهایی که با جمهوری اسلامی در دیالوگ هستند مثل اروپا، نتوانند روی نقض حقوق بشر در ایران چشمپوشی کنند.» این موضوع نیز نشان میدهد که گزارشهای رحمان در راستای افزایش فشار سیاسی و در نتیجه افزایش تحریمهاست. اینترنشنال بهوضوح از تلاش برای تخریب تعاملات ایران با کشورهای اروپایی با استفاده از گزارشهای جاوید رحمان سخن گفته است.
حمایت از شبکه اینترنشنال
رحمان از حامیان شبکه صهیونیستی اینترنشنال بود. او در مصاحبه با سیما ثابت، مجری سابق این شبکه که به خاطر لکهدار شدن کرامتش از ادامه حضور در اینترنشنال استعفا کرد، گفت: «در جریان تهدید و فشار علیه رسانهها هستیم. ایران اینترنشنال به کار عالی خود ادامه دهد.»
دروغ اعدام کودکان در ایران
یکی از دروغهای بزرگ جاوید در خصوص حقوق بشر ایران، ادعای اعدام کودکان است. او در سال 2019 گفته بود: «کودکان کماکان در ایران اعدام میشوند» و به نوعی این موضوع را همیشگی میدانست. این درحالی است که طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران، کودکان حتی به نحو بزرگسالان، زندانی نمیشوند چه رسد به اعدام. اساسا در ایران، اجرای حکم اعدام صرفا در برابر جرائم بزرگسالان میتواند صورت میگیرد و کودکان از موضوع اجرای حکم اعدام خارج هستند.
مخالفت با اساس جمهوری اسلامی ایران
رحمان در مصاحبه با اینترنشنال گفته بود: «من فکر میکنم مسائل سیستماتیکی در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران وجود دارد که از سال ۱۳۵۷ شروع میشود، خود سیستم بسیار سرکوبگر و غیرقابل تحمل است. این به دلیل عدم پذیرش ارزشهای دموکراتیک است.» او همچنین در نشستی ضد ایرانی با عنوان «همبستگی برای ایران» اظهار داشت: «باید خواب را بر حاکمان ایران حرام کرد.»
حمایت از اغتشاشات 1401
جاوید رحمان از حامیان اغتشاشات «ززا» بود و میگفت: «تجاوز به عنوان حربه علیه زنان به کار گرفته میشود.» او مدعی شد که ایران به دلیل حجاب، دانشآموزان دختر را مسموم میکند؛ موضوعی که با رسیدن به تعطیلات نوروز مشخص شد صرفا فضاسازی رسانهای بود.
حمایت از بهائیان
جاوید رحمان در طول 6 سال ماموریت خود، در راستای ایجاد شکافهای قومی و مذهبی تلاش میکرد. به عنوان مثال، مدعی بود حقوق کردها در ایران رعایت نمیشود و از فرقه ضاله بهائیت با عنوان اقلیت دینی یاد میکرد. اگرچه بهائیت در ایران به عنوان اقلیت دینی شناخته نمیشود اما با این حال ایران آنها را اذیت و آزار نمیکند.
حمایت از جاسوسان
او همچنین از مخالفین اعدام روحالله زم چهره برانداز و مرتبط با سرویسهای جاسوسی خارجی بود. از دیگر اقدامات جاوید رحمان، حمایت از جاسوسان محیط زیستی است.
مواضع جاوید علیه ایران نشان میدهد که او بیش از آنکه گزارشگر حقوق بشر باشد، کسی بود که همچون منافقین برای براندازی ایران تلاش میکند.
همنشینی با منافقین
رحمان پس از پایان ماموریت خود در سازمان ملل، بهطور آشکار در سازمان منافقین و در کنار مریم رجوی حضور یافت. اکانت توییتری منتسب به مریم رجوی نوشت: «کنفرانس با حضور حقوقدانان، کارشناسان و شخصیتهای شناخته شده بینالمللی مدافع حقوق بشر پروفسور جاوید رحمان در آخرین گزارش تحقیقاتی خود اعدامهای سالهای ۱۳۶۰ و ۱۳۶۱ و قتل عام۶۷ را جنایات سبعانه و مصداق بارز نسلکشی و استمرار جنایت علیه بشریت توصیف کرد.»/فارس
انتهای پیام