توانایی جنگ نامتقارن چریکی

شگفتی ارتش آمریکا از سلاح‌های پیشرفته انصارالله

اسپوتنیک نوشت: وزارت دفاع آمریکا به طور کامل نمی‌داند که چگونه باید توانمندی‌های تسلیحاتی انصارالله را ارزیابی کند.

به گزارش شهروند آنلاین به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، جنبش انصارالله که خاستگاه‌شان شمال غربی یمن است، به یک بازیگر مهم در سطح جهانی تبدیل شده‌‌اند.

این گروه توانایی خود را در محروم کردن رژیم اسرائیل، ایالات متحده و متحدانشان از دسترسی به گلوگاه راهبردی تجاری دریای سرخ به اثبات رسانده‌اند.

ارتش آمریکا اکنون اذعان می‌کند که انصارالله همچنین زرادخانه نظامی قابل توجهی را گردآوری کرده‌ است. وزارت دفاع آمریکا به طور کامل نمی‌داند که چگونه باید توانمندی‌‌های تسلیحاتی انصارالله را ارزیابی کند.

بیل لاپلانت، معاون وزیر دفاع آمریکا در امور تأمین و نگهداری، گفت: این گروه شبه ‌نظامی در زمینه پیچیدگی‌های فنی «ترسناک» شده‌اند. او در نشستی دفاعی در واشنگتن گفت: «من یک مهندس و فیزیکدان هستم و در طول دوران حرفه ‌ای‌‌ام با موشک ‌ها سر و کار داشته‌ام.» ناوهای نیروی دریایی آمریکا که سال گذشته پس از تبدیل شدن جنگ غزه به یک بحران امنیتی منطقه‌‌ای، به دریای سرخ اعزام شدند، شاهد «شگفت ‌انگیز» بودن توانمندی‌های تسلیحاتی انصارالله ‌بوده‌اند.

این گروه شبه ‌نظامی به حدی پیشرفت کرده که آلمان به تازگی تصمیم گرفته است ناوهای جنگی خود را از آسیا به خانه بازگرداند و برای جلوگیری از رویارویی با انصارالله، مسیر طولانی‌‌تری را از طریق دماغه امید نیک در آفریقای جنوبی انتخاب کرده است.

رژیم اسرائیل نیز به طور مستقیم با افزایش پیشرفت‌های فنی انصارالله مواجه شده است. این گروه در ماه ژوئیه یک پهپاد شبیه هواپیما را بدون مزاحمت به تل ‌آویو پرواز داد و آن را به ساختمانی در فاصله ۱۰۰ متری یک مجتمع کنسولی آمریکا کوبید. انصارالله همچنین چندین موشک دوربرد به سمت فلسطین اشغالی شلیک کرده‌‌اند که برخی از آنها توانسته ‌اند بر سامانه‌های هوایی و موشکی این کشور غلبه کنند.

آمریکا و اسرائیل، ایران را مسئول افزایش پیشرفت ‌های فنی انصارالله می‌دانند، اما این گروه تاکید کرده که تولیدات دفاعی آنها بومی است. انصارالله همچنین موفق شده‌‌اند تجهیزات دفاعی مختلف شوروی به جا مانده از دهه نود میلادی را مدرن‌سازی کنند و به کار گیرند.

انصارالله، افزون بر موشک‌‌ها و پهپاد‌ها، مجموعه‌‌ای چشمگیر از تجهیزات پدافند هوایی را به کار گرفته‌‌اند و بیش از دوازده پهپاد ریپر آمریکایی را سرنگون کرده‌اند. این امر سبب شد هواپیماهای آمریکایی که در حال بمباران بودند، از ورود به فضای هوایی تحت کنترل انصارالله خودداری کنند و به این ترتیب اثر بخشی حملات محدود شود.

توانمندی ‌ها و قابلیت‌های این گروه برای جنگ نامتقارن چریکی علیه برخی از پیشرفته‌‌ترین نیروهای نظامی جهان، به ‌رغم برتری عددی، تسلیحاتی و مالی آنها، موجب تعجب مقامات واشنگتن از رویکرد نظامی آمریکا شده است./خبرگزاری صداوسیما

انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.