گزینههای حامی اسرائیل رئیس جمهور منتخب ایالات متحده برای دولت آینده، مسلمانان آمریکایی را از رأیدادن به این سیاستمدار جمهوریخواه ناراحت و پشیمان کرده است.
به گزارش شهروند آنلاین؛ «ترامپ بهخاطر ما برنده شد و ما از گزینههای انتخابی او برای وزارت خارجه و همچنین سایر گزینهها، راضی نیستیم» این جملهای است که هم بنیانگذار کارزار «مسلمانان برای ترامپ» رابیول چاودوری در مصاحبه با رویترز به آن اشاره کرده است. این سرمایهگذار فیلادلفیایی همچنین در پنسیلوانیا ستادی علیه رأی دادن به هریس ایجاد کرده بود.
بسیاری از گزینههای انتخابی رئیس جمهور منتخب ایالات متحده دونالد ترامپ جمهوریخواه از حامیان رژیم صهیونیستی به شمار میروند.
ترامپ، مارکو روبیو را بهعنوان وزیر خارجه خود معرفی کرده است که پشتیبان سرسخت اسرائیل به شمار میرود. روبیو اوایل سال جاری میلادی تأکید کرده بود که خواستار آتشبس در غزه نیست.
وزیر خارجه احتمالی آمریکا تصریح کرده بود که رژیم صهیونیستی باید تمامی اجزای حماس را نابود کند. روبیو همچنین اعضای حماس را «حیوانات درنده» توصیف کرده بود.
به اذعان بسیاری از کارشناسان، رأی مسلمانان به ترامپ در پیروزی او در ایالت کلیدی میشیگان بسیار مؤثر بوده است. آنها همچنین معتقدند که آرای مسلمانان در برندهشدن ترامپ جمهوریخواه در سایر ایالتهای چرخشی هم کمککننده بوده است.
سفیر پیشنهادی ترامپ برای فعالیت در فلسطین اشغالی مایک هاکابی از دیگر گزینههایی است که مسلمانان را از رأی دادن به ترامپ پشیمان ساخته است.
هاکابی از مدافعان و حامیان اشغالگری اسرائیل در کرانه باختری به شمار رفته و معتقد است که این منطقه نیز باید به فلسطین اشغالی الحاق شود. او همچنین راهکار دو دولتی – دو کشوری را «غیرقابلاجرا» خوانده است.
لیزه استفانیک، انتخاب رئیس جمهور منتخب آمریکا برای سمت سفیر ایالات متحده در سازمان ملل هم اظهاراتی در پشتیبانی از اسرائیل در کارنامه خود دارد.
رکسینالدو نزارکو، مدیر اجرایی شبکه مشارکت و توانمندسازی مسلمانان آمریکا در مصاحبه خود با رویترز تأکید کرده است که رأیدهندگان مسلمان امیدوار بودند ترامپ مقاماتی را برای کابینه خود انتخاب کند که در جهت صلح تلاش کنند اما در حال حاضر هیچ نشانهای از آن وجود ندارد. نزارکو تصریح کرده است: «ما خیلی ناامید شدهایم».
مدیر اجرایی شبکه مشارکت و توانمندسازی مسلمانان آمریکا همچنین افزود: «به نظر میرسد این دولت کاملاً از حامیان افراطی اسرائیل و پشتیبانان جنگ تشکیل شده است و برای آن دسته از طرفداران ترامپ که پشتیبان صلح و ضدجنگ هستند؛ یک شکست بهحساب میآید».
در حالی بسیاری از گزینههای کابینه آینده ایالات متحده از بین حامیان رژیم صهیونیستی انتخاب شدهاند که پیش از این وعدههای دیگری به مسلمانان آمریکایی داده شده بود.
ترامپ در دوران تبلیغات ریاست جمهوری خود در دیدار با مسلمانان و عربهای آمریکا مدعی شده بود که مسلمانان را دوست دارد. اعضای ستاد او نیز در ملاقاتهای مختلف خود با رهبران جوامع مسلمان بر قصد ترامپ برای پایان دادن به جنگها در غرب آسیا تأکید کرده بودند و اینگونه تلاش کرده بودند آرای بیشتری از مسلمانان جذب کنند.
دونالد ترامپ در انتخابات اخیر ایالات متحده توانست با پشتیبانی جمع زیادی از مسلمانان بر رقیب خود از حزب دموکرات کامالا هریس برتری یابد و برای بار دوم راهی کاخ سفید شود.
رئیس جمهور منتخب آمریکا در همین مدت کوتاه پس از اعلام نتایج با انتخاب گزینههای حامی اسرائیل و همچنین ضد ایران تا حدود زیادی سیاستهای آینده خود را روشن ساخته است./فارس
انتهای پیام