روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت نوشت: شرایط سخت و وحشتناک باعث میشود نظامیان با خودکشی به زندگی خود پایان دهند و شدت بحران روانی بعد از پایان جنگ مشخص خواهد شد.
به گزارش شهروند آنلاین، وبگاه شبکه المیادین، به نقل از یدیعوت آحارونوت نوشت: شرایط سخت و وحشتناک باعث میشود نظامیان با خودکشی به زندگی خود پایان دهند و در ماههای اخیر ۶ نظامی خودکشی کردهاند.
روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت اذعان کرد: ۶ نفر از نظامیان ارتش که در جنگ غزه و لبنان شرکت کرده بودند، در ۶ ماه اخیر خودکشی کردهاند. اما این رقم درباره نظامیانی که خودکشی کردهاند بسیار جزئی است چرا که ارتش با انتشار آمار کامل نظامیانی که به این اقدام دست زدهاند یا خودکشی نافرجام داشتهاند، مخالف است.
در همین زمینه، یدیعوت آحارونوت به نقل از یک منبع نظامی بلندپایه فاش کرد: تعداد نظامیانی که برای سلامت روان در کلینیکهای بهداشت روان ارتش دنبال کمک هستند، افزایش یافته است.
این منبع نظامی به آحارونوت گفت: در هفتههای اخیر به خصوص دوهفته اخیر که روند درگیریها در غزه کاهش یافته و بسیاری از نظامیان لبنان را ترک کردهاند، آمار مراجعه به کلینیکهای روانشناسی بیشتر شده است.
این منبع افزود: تعداد این نظامیانی که به کلینیکها مراجعه میکنند هزار نفر است که بیشتر آنها اخیراً از جنگ برگشتهاند و این تعداد برای رسیدگی در آینده افزایش خواهد یافت؛ زیرا برخی از آنها به سبب جنگ طولانی ۱۴ ماهه علائم اختلال شوک پس از سانحه را دارند.
همچنین بر اساس آنچه این روزنامه گزارش داده، برآوردهای مختلف در ارتش نشان میدهد حدود ۱۵ درصد از نظامیان عادی که نوار غزه را ترک کرده و تحت درمان روانی قرار گرفتهاند، نتوانستند به جنگ برگردند. این تعداد تنها چند صد نفر را نشان میدهد، اما همین تعداد بر کمبود نیروی انسانی در تیپها و گردانها سنگینی میکند؛ چون در کنار کشته شدگان و مجروحان، بیماران روانی هم بر کم شدن نظامیان افزودهاند.
یدیعوت آحارونوت همچنین گزارش داد: بر اساس شواهد به دست آمده، تقریباً از تمام واحدهای ارتش که در نوار غزه و لبنان میجنگیدند، تعدادی نظامی به دلایل مربوط به سلامت روان مرخص شدند.
آحارونوت افزود: نظامیان زیادی وجود دارند که میخواهند جنگ را ترک کنند اما به دلیل کمبود نیرو که ارتش از آن رنج میبرد و روز به روز هم این وضع بدتر میشود با مشکلاتی روبهرو هستند.
طبق اطلاعات وزارت امنیت رژیم صهیونیستی سال گذشته ۱۲ هزار نظامی به عنوان معلول جنگی شناخته، یعنی ماهانه هزار نفر با این عنوان پذیرش شدند.
آحارونوت هشدار داد این مساله نیروی انسانی را در ارتش از بین میبرد آن هم با توجه به اینکه پایانی برای جنگ متصور نمیشود و ارزیابیهای مقامات ارشد بخش بازپروری در وزارت امنیت حاکی از آن است تعداد معلولان جنگی تا پایان سال آینده به ۲۰ هزار نفر خواهد رسید./خبرگزاری صداوسیما
انتهای پیام