جایزه معتبر آسیایی در دستان پرویز تناولی
هنرمند برجسته ایرانی بهعنوان یکی از برندگان جایزه معتبر «تغییردهنده بازی در حوزه هنر آسیایی» معرفی شد
مراسم اهدای جوایز تغییردهنده بازی در حوزه هنر آسیایی ۲۰۲۱ (Asia Arts Game Changer Awards) ۵ مه (۱۵ اردیبهشت) به دلیل شیوع کرونا به صورت آنلاین برگزار میشود. در جمع چهار هنرمندی که در این دوره از این جوایز معتبر آسیایی از آنها تقدیر میشود، نام عباس تناولی هنرمند برجسته ایرانی نیز به چشم میخورد.
شهروند آنلاین: پرویز تناولی، هنرمند برجسته ایرانی، برای تأثیری که با هنرش در جهان گذاشت، بهعنوان یکی از برندگان جایزه معتبر «تغییردهنده بازی در حوزه هنر آسیایی» معرفی شد.
مراسم اهدای جوایز تغییردهنده بازی در حوزه هنر آسیایی ۲۰۲۱ (Asia Arts Game Changer Awards) ۵ مه (۱۵ اردیبهشت) به دلیل شیوع کرونا به صورت آنلاین برگزار میشود. در جمع چهار هنرمندی که در این دوره از این جوایز معتبر آسیایی از آنها تقدیر میشود، نام عباس تناولی هنرمند برجسته ایرانی نیز به چشم میخورد. اولی سیگ از مجموعهداران بزرگ هنر معاصر چین، زارینا خالق پوستر و عکسهای چاپی و ژانگ هوان مجسمهساز و نقاش چینی دیگر چهرههای هنری هستند که امسال برای نقش تأثیرگذاری که در حوزه هنری آسیا داشتند، در کنار تناولی جایزه میگیرند.
پرویز تناولی نقاش، مجسمهساز و شاعر پرآوازه ایرانی است که با مجموعه مجسمههای «هیچ» در جهان شناخته شد. این هنرمند برجسته در سال ۱۹۵۹ از آکادمی بررا (Brera) در میلان فارغالتحصیل شد و یکی از بنیانگذاران مکتب سقاخانه بود؛ اولین جنبش مدرن هنری در ایران. فعالیت هنری او زیباییشناسی مدرن و استفاده الگوهای سنتی ازجمله صنایع دستی و ادبیات پارسی را دربرمیگیرد. تناولی تاکنون در موزههایی چون هنرهای معاصر ایران، موزه تیت، لندن، جامعه آسیایی، نیویورک، هنر متروپولیتن، بریتانیا، موسسه هنر مینهآپلیس و نیز در دوسالانه ونیز نمایشگاه برگزار کرده است.
جایزه تغییردهنده بازی در حوزه هنر آسیایی یک مراسم بزرگ است که هرساله برای تجلیل از چهرههای هنری در آسیا که بر جهان تأثیر گذاشتند، برگزار میشود. هر ساله در این مراسم، مجموعهداران بزرگ دنیا، هنرمندان، گالریداران، معتمدان دنیای هنر و حامیان مالی انجمن آسیا برای تجلیل از هنر معاصر در آسیا گرد هم جمع میشوند. از برندگان دورههای گذشته این جایزه میتوان به شیرازه هوشیاری مجسمهساز ایرانی، عمران قریشی هنرمند پاکستانی و تاکاشی موراکامی از ژاپن اشاره کرد.