نامزد انتخابات ریاستجمهوری دوازدهم با اشاره به طرح اقدام راهبردی برای مقابله با تحریم ها گفت: «اگر رئیسجمهوری بودم، طرح مجلس را عملیاتی نمیکردم.»
شهروند آنلاین: سید مصطفی هاشمیطبا، نامزد انتخابات ریاستجمهوری دوازدهم، در گفتوگو با برنا درباره طرح مجلس «مبنی بر خروج از برجام» گفت: «اطلاعی از انگیزه سیاسی طراحان این طرح ندارم، اما طبق حرف، نطق و شعارهای نمایندگان می توان اینگونه گفت که نمایندگان و مجموعه اصولگرایان، به دنبال این هستند تا دولت را از برجام بیرون بیندازند و آن را به نام خود بزنند. بارها آقایان قالیباف، باهنر، ولایتی و سایر مقامات کشور مطرح کردهاند، مسأله مذاکره و برجام یک امر ملی و در سطح بالای مقامات مملکتی است، آقایان در مجلس قصدشان این است که بگویند کسی غیر از ما در مقام بالای مملکتی، حق تصمیمگیری ندارد، در حالی که همه این تصمیمات در سطوح بالا چکشکاری میشود. البته این طرح هم در بین مقامات عالی رتبه مورد بحث قرار خواهد گرفت.»
او ادامه داد: «راهی که دوستان در مجلس انتخاب کردند، به قفلشدن مسائل مملکت میانجامد و نهایتا اگر قطعنامههای جدیدی علیه ایران صادر شود، مصوبات شورای امنیت به صورت فراگیر، جهانی میشود که درنهایت، ایران را به یک کشور منزوی تبدیل میکند و باید هزینههای زیادی پرداخت کنیم در حالی که، چیز زیادی هم عاید کشور نمیشود.»
هاشمیطبا گفت: «باید بدانیم که در دنیا میخواهیم زندگی کنیم یا نه، اگر بنا داریم همانند کره شمالی باشیم که بحث دیگری است. رهبری همواره مطرح کردند که مراوادت بینالمللی کشور باید پابرجا باشد. کشور را گازانبری محاصره کردند. اسراییل در آذربایجان، کردستان و خلیج فارس حضور دارد ایران حتی یک میوه هم نمیتواند به امارات صادر کند و به نوعی با این طرح، کشور را در گازانبر مضاعف قرار میدهیم.»
این فعال سیاسی با اشاره به به طرح مجلس بیان کرد: «طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریمها حتی به نفع خود اصولگرایان هم نیست، یک حرکت عبث و بیهوده ای است، اگر در انتخابات۱۴۰۰ یک رئیسجمهوری مورد تأیید مجلس انقلابی بر سر کار بیاید، میخواهد چکار کند آیا بنای جنگ دارد؟! قطعا این طور نیست جنگ بر ضرر همه است. هر رئیسجمهوری با هر دیدگاهی از جنگ اجتناب میکند زیرا همه در جنگ آسیبپذیر هستند. این گونه نیست که فقط امارات آسیبپذیر باشد. همیشه گفتهایم، قدرت کشور بازدارندگی است اینکه تصور کنیم ایران اگر بزند آنها اقدامی نخواهند کرد، تصور واهی است و مانند زمان فتحعلیشاه و ماجرای سید مجاهد میشود که کشور را مجبور کرد تا به روسیه حمله کند و نهایتا به قرارداد ترکمنچای انجامید، یک رئیسجمهوری نمیتواند این گونه فکر کند. با این طرح کشور در آینده باید امتیازات بسیاری بدهد.»
او در پاسخ به این سوال که اگر رئیسجمهوری بودید این طرح را عملیاتی میکردید، گفت: «اگر رئیسجمهوری بودم به این طرح عمل نمی کردم ولو اینکه دادگاهی شوم و به خلع من بینجامد و به زندان بروم، شجاعت این را داشتم که این طرح را عملیاتی نکنم و مجازات آن را به جان می خریدم.»