دزفول اولین هدف موشک‌های صدام بود

مدیرعامل «بنیاد چهارم خرداد» گفت: برخی منازل دزفول سه بار موشک خورد و بازسازی شد. در این میان ۲۶۰۰ شهید تقدیم و ۴۲۰۰ جانباز تقدیم به میهن شد.

به گزارش شهروند آنلاین؛ سردار غلامحسین کلولی دزفولی  مدیرعامل بنیاد چهارم خرداد با اشاره به اینکه یکی از خودباوری‌های کشور و مردم ما و امنیت مثال‌زدنی ایران در منطقه بحران‌زده غرب‌ آسیا،‌ نشات گرفته از دوران دفاع مقدس است افزود: مجاهدت مردم ایران در دفاع مقدس تعجب همه جهان را برانگیخت. یکی از زیباترین جلوه‌های دفاع مقدس را می‌توان در ایستادگی و پایداری مردم ایران در مقاومت برابر حملات دشمن در جنگ شهرها و مناطق مسکونی برشمرد. دشمن از ایجاد جنگ شهرها دو هدف عمده را دنبال می‌کرد.

این رزمنده دوران دفاع مقدس ادامه داد: اول اینکه اراده مردم را در پشتیبانی از دفاع مقدس بشکند. دشمن شهرهایی که دارای ویژگی‌های راهبردی بودند را مورد اصابت موشک قرار می‌داد تا به مقاصد خودش دست پیدا کند که دزفول یکی از این شهرها بود. در تاریخ ۳۱ شهریور ۵۹ در اولین بمباران، دزفول مورد بمباران هوایی قرار گرفت. به دلیل وجود پایگاه وحدتی ضمن بمباران واحدهای نظامی، شهر را هم‌مورد بمباران قرار داد. این وضعیت تا عملیات فتح‌المبین ادامه داشت و پس از آن از موشک‌های راهبردی استفاده کرد.

وی با برشمردن دلایل حملات عراق به شهر دزفول گفت: هویت دینی و انقلابی مردم دزفول، دزفول را به دار المومنین مشهور ساخت. موقعیت مهم شهر دزفول نیز باعث می‌شد که اگر دزفول سقوط می‌کرد جبهه‌های جلویی هم سقوط می‌کردند و خوزستان از ایران جدا می‌شد. همیشه اولین هدف صدام برای موشکباران، دزفول بود؛ از این‌رو دزفول به شهر نمونه مقاومت نام‌گذاری شده است.

مدیرعامل بنیاد چهارم خرداد  با اشاره به اینکه ۱۷۶ انواع موشک به دزفول اصابت کرد گفت:  نیمی از این‌ها برای ویرانی شهری بزرگ کافی بود. ۸۵۰ بمب و راکت توسط هواپیماهای دشمن به سمت دزفول شلیک شد. ۲۵۰۰ گلوله در مدت کمتر از یک سال دزفول را مورد اصابت قرار داد. ۱۵۰۰ واحد مسکونی و تجاری مورد هدف قرار گرفت. برخی منازل دزفول سه بار موشک خورد و بازسازی شد. در این میان ۲۶۰۰ شهید تقدیم و ۴۲۰۰ جانباز تقدیم به میهن شد.

//انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.