واردات 49 تن آنتی بیوتیک توسط هلال احمر

جمعیت هلال احمر ایران با واردات محموله 49 تنی انتی بیوتیک ها دغدغه های بیماران و خانواده های انها را برای تامین این داروها پایان بخشید.خبر مسرت بخشی که بار دیگر باعث شد تا جمعیت هلال احمر قوت قلب مردم در بحران های دارویی کشور شود. چند هفته ای می شد که کمبود داروهای انتی بیوتیک در شرایط شیوع بیماری انفولانزا مردم را در تامین نسخ دارویی مورد نیاز خود باچالشهای بسیاری روبرو کرده بود. تخلف برخی شرکت های تولیدی و پخش کننده دارو هم در توزیع این دارو ها به چالش فوق دامن زده بود ا جایی که هفته پیش وزیر بهداشت و درمان شخصا به این موضوع ورود کرد و ضمن برخورد با متخلفین این بخش دستور تامین داروی انتی بیوتیک را از خارج کشور صادر کرد.

به گزارش شهروندآنلاین؛ درست است شرکت های خصوصی زیادی در زمینه واردات دارو فعالیت دارند اما شرایط تحریم ها باعث شده تا دست خیلی ازاین کشورها هم از واردات دارو کوتاه باشد و تنها نهادی که مانند همیشه می توانست یاریگر مردم کشور باشد جمعیت هلال احمر بود. کارنامه خوب هلال احمری ها در تامین واکسن کرونا و خروج کشور از بحران این بیماری کشنده باعث شد تا سازمان غذاو دارو باردیگر حل مشکلات دارویی کشور از راه واردات را به این جمعیت سپرد تا خیال همه از هر سود آسوده باشد.

جمعه شب ششم آبانماه تاریخ ورود 49 تن انتی بیوتیک توسط جمعیت هلال احمر به داخل کشور بود . رئیس جمعیت هلال‌احمر در این باره می گوید: در پی دریافت گزارش کمبود داروی آنتی‌بیوتیک کودکان در داروخانه‌های کشور، این جمعیت بلافاصله و براساس وظیفه ذاتی خود در جهت کمک به زندگی و سلامت افراد، برای خرید دارو اقدام کرد.

کولیوند با تاکید براینکه این نهاد همواره آماده کمک به وزارت بهداشت در جهت تامین داروی مورد نیاز کشور است، افزود: محموله‎‌ داروی خریداری شده شامل ۷ قلم آنتی‌بیوتیک سوسپانسیون مناسب گروه سنی کودکان به تعداد ۹۴۲ هزار و ۵۵۰ بطری اشت که جمعه شب وارد  کشور شده و برای توزیع در سراسر کشور به وزرات بهداشت تحویل داده می‌شود.

به گفته او  سوسپانسیون آموکسی سیلین ۱۲۵ به تعداد ۱۰۰ هزار و ۹۵۰ بطری، سوسپانسیون آزیترومایسین ۱۰۰ به تعداد ۶۱ هزار و ۶۰۰، سوسپانسیون آزیترومایسین ۲۰۰ به تعداد ۹۰ هزار بطری، سوسپانسیون سفکسیم ۵۰ (۲ برند) تعداد کل: ۱۰۰ هزار بطری، سوسپانسیون سفالکسین ۱۲۵به تعداد ۸۰ هزار بطری، سوسپانسیون کوآموکسی کلاو ۴۵۷ به تعداد ۱۵۰ هزار و سوسپانسیون کوآموکسی کلاو ۲۲۸،۵ (۳ برند) به تعداد ۳۶۰ هزار انواع انتی بیوتیک های وارد شده توسط جمعیت هلال احمر است .

عین اللهی وزیر بهداشت هم درباره واردات داروی انتی بیوتیک به دخل کشور می گوید :با توجه به کمبود شماری از داروها که در جریان موج آنفلوآنزا ایجاد شده و عدم تولید کافی دارو در داخل، واردات ۵۰ تن دارو پیگیری شدو روز جمعه ششم ابانماه این محموله وارد کشو رشد.

وجود شرکت های متعدد  تولید کننده دارو در کشور باعث شده تا وزیر بهداشت رسما اعلام کند درتس است به خاطر وجود این شرکت ها هیچ تمایلی برای واردات دارو نداریم اما با این حال وقتی  شرکت‌های تولیدکننده داخلی به هر دلیل به میزان مورد نیاز تولید نمی‌کنند، برای جلوگیری از لطمه به مردم ناچار به واردات هستیم.

او  با بیان این‌که سیاست وزارت بهداشت حمایت از تولیدات داخلی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی است، گفت: از مباحث مهم اجلاس اخیر روسای دانشگاه‌ها حمایت از تولیدات داخلی دارو، تجهیزات پزشکی و پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان ‌حوزه سلامت است.

جمعیت هلال احمر علاوه بر این که در زمان بحران ها با بهره گیری از عنوان مردمی بودنش قادر است حریم ها را دوز زده و با واردات داروهای مورد نیاز مرهمی بر زخم بیماران بگذارد در بخش تولید دارو نیز طی سالهای اخیر خوش درخشیده و افزایش تعداد محصولات تولیدی در شرکت های تولید کننده زیر مجموعه یکی از اهداف مهش است.

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر از تولید بیش از پنج میلیون و 600 هزار انواع دارو در مهرماه 1401 در سازمان تدارکات پزشکی خبر داده و می گوید:« سازمان تدارکات پزشکی تلاش می کند تا نیازهای دارویی کشور را برطرف کند»

به گفته عسگری داروهایی که بیشترین نیاز جامعه هستند در زنجیره تامین هلال احمر قرار دارد و بر همین اساس از ابتدای مهرماه تاکنون پنج میلیون و 616 هزار و 805 عدد دارو در مجموعه سازمان تدارکات پزشکی تولید شده است.

او این نکته را هم یاداور می شود مجموعه سازمان تدارکات پزشکی در مهرماه توانسته یک میلیون و 497 هزار و 150عدد قرص آسیفن و یک میلیون و 59 هزار و 80 عدد قرص آمپرازول 20 جهت رفع نیازهای دارویی حوزه سلامت تولید و به بازار عرضه کند:« یک میلیون و 137 هزار جعبه قرص استامینوفن کدیین و تعداد دو میلیون و 371 هزار و 830 عدد فینوپرست 5 به تولید رساند.»

این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: در این بازه زمانی، 150 هزار و 619 عدد شربت مگنی میلک و 2 میلیون 371 هزار و 830 قرص خوراکی فینوپروست تولید شده است.

 

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.