بازتاب‌های حمله رژیم صهیونیستی به ایران

نمایش مضحک صهیونیست‌ها همراه با پروپاگاندای رسانه‌ای

لیبرمن وزیر جنگ اسبق رژیم اسرائیل: اسرائیل بار دیگر به اقدام نمایشی و عوام‌فریبی اکتفا کرد

بامداد شنبه حوالی ساعت ٢ بود که خبرهایی از شنیده شدن صدای شلیک پدافند در مناطقی از تهران و استان‌های غربی چون خوزستان و ایلام و مقابله با ریزپرنده‌ها در آسمان این استان‌ها منتشر شد. دقایقی بعد منابع منطقه‌ای و صهیونیستی از حمله رژیم اسرائیل به ایران خبر داده و تصاویری از اتاق جنگ این رژیم با حضور گالانت وزیر جنگ انتشار یافت. بلافاصله منابع عبری شروع به خبرسازی درباره حمله گسترده اسرائیل به ایران کردند و حتی ادعاهایی مبنی بر حمله سنگین موشکی و هوایی در برخی کانال‌های اسرائیلی هم منتشر شد. حمله رژیم صهیونیستی به‌گفته برخی منابع حداکتر دو تا سه ساعت به طول انجامید. از حوالی ٥ صبح و ابتدای صبح شنبه انتشار ویدئوهایی از مقابله موفق پدافند ایران با ریزپرنده‌های اسرائیلی و تصاویر زنده از آرامش حاکم بر شهرها توسط رسانه‌های داخلی و خارجی حاکی از شکست حمله رژیم صهیونیستی و ایضا جنگ روانی رسانه‌های عبری بود. مطابق بیانیه قرارگاه پدافند هوایی کشور، هدف حمله برخی سایت‌های نظامی در سه استان مورد اشاره بود و آسیب‌های محدود بر جای گذاشت. در بندر ماهشهر استان خوزستان چهار تن از نیروهای پدافند ارتش حین مقابله با حمله صهیونیست‌ها به شهادت رسیدند و به‌نظر می‌رسد از معدود موارد اصابت موفق حملات اسرائیل همین مورد بوده است. بسیاری از منابع عبری و غربی این حمله را نمایشی، محدود و ناموفق خواندند. در ادامه نگاهی به بازتاب‌های این حمله و واکنش‌ها به آن خواهیم داشت:

یک ماه رجزخوانی برای یک حمله نمایشی
از ابتدای ماه اکتبر که جمهوری‌اسلامی در عملیات وعده صادق-٢با استفاده از موشک‌های بالستیک دوربرد و موشک‌های هایپرسونیک چندین پایگاه رژیم صهیونیستی ازجمله پایگاه هوایی و اطلاعاتی نواتیم را در هم کوبید، صهیونیست‌ها مدام بر پاسخ به ایران و ضربه شدید به جمهوری اسلامی در تلافی این عملیات تأکید کردند. حجم مانور رسانه‌ای و جنگ روانی حول این مسئله به حدی بود که گویی رژیم صهیونیستی برای بمباران سراسر ایران طرح‌ریزی می‌کند اما این حمله به یک حرکت نمایشی تقلیل یافت.

ایجاد ترس به کمک آمریکا برای یک حرکت مضحک
از ادعای لو رفتن طرح‌های حمله اسرائیل توسط وزارت دفاع آمریکا تا موج‌سازی‌ خبری روی استقرار سامانه تاد در سرزمین‌های اشغالی تا اعزام بمب افکن‌های B-٢و اسکادران هوایی آمریکا و خبرهای گاه‌و‌بیگاه از تصویب حمله به ایران در کابینه رژیم جعلی؛ ازجمله موج‌سازی‌‌های رسانه‌ای و روانی صهیونیست‌ها حول حمله به ایران بود تا اینکه در نهایت حمله با تعدادی کوادکوپتر(به‌گفته برخی منابع، موشک کوچک) به چند سایت راداری و انبار نظامی ایران و نه حتی پایگاه‌های موشکی و پادگان‌های حساس‌تر کشور، نشان داد صهیونیست‌ها توانایی و جرأت حمله گسترده به ایران را نداشته و قادر به تحمل تبعات گسترش درگیری نیستند.

اعتراف صهیونیست‌ها به نمایشی بودن حمله و تصویر مضحک گالانت
پس از حمله بامدادی اسرائیل برخی منابع صهیونیست تقلای مضحک و مذبوحانه‌ای برای بزرگ‌نمایی آن داشتند. از انتشار تصاویر بازیگر فیلم‌های دفاع‌مقدسی به‌عنوان فرمانده ارشد هوافضای سپاه که بر اثر حمله اسرائیل به شهادت رسیده تا انتشار قطعات سوخته کوادکوپتر ساقط شده اسرائیلی در کنار یک اتوبان در تهران به‌عنوان انفجار در سایت نظامی و طرح ادعای دروغین ضربه‌زدن به ٢٠نقطه در ایران، ازجمله این خبرسازی‌ها بود. افزون بر آن انتشار تصویری از یوآو گالانت وزیر جنگ اسرائیل در اتاق عملیات و در حال تماشای یک انفجار بزرگ در تهران در صفحه نمایش خود، تبدیل به یک رسوایی بزرگ برای اسرائیل شد. در همین تصویر دیگر حاضران اتاق توجهی به این انفجار ندارند و دقایقی بعد نیز مشخص شد این تصویر مربوط به آتش‌سوزی سه سال قبل در پالایشگاه تهران بوده است. انتشار این تصویر موجب تمسخر گالانت توسط کاربران و برخی خبرنگاران اسرائیلی اسرائیلی و همینطور کاربران دیگر کشورهای منطقه شد.

لیبرمن: اسرائیل به یک اقدام نمایشی اکتفا کرد
از سوی دیگر آویگدور لیبرمن وزیر جنگ اسبق و رهبر حزب «اسرائیل بیتنا» درباره این حمله عنوان کرد: «دولت اسرائیل بار دیگر به اقدام نمایشی و عوام‌فریبی اکتفا کرد.» یائیر لاپید نخست‌وزیر سابق و رئیس طیف اپوزیسیون در پارلمان اسرائیل نیز حمله بامداد شنبه را ضعیف خواند و به انتقاد از نحوه انجام آن پرداخت.

یک ادعای نامعتبر و گاف ناخواسته ضدانقلاب
افزون بر منابع صهیونیستی شبکه ضدانقلاب ایران اینترنشنال که در دو سال اخیر رسما تحت حمایت اسرائیل در آمده به نقل از یک کانال ضدانقلاب در ادعایی عجیب از حمله به شهرک صنعتی شمس‌آباد نیز خبر داد. ادعایی که با هدف قدرت‌نمایی مطرح شد اما با توجه به اینکه صهیونیست‌ها مدعی حمله به مراکز نظامی هستند و منطقه مذکور هم نظامی نیست، حتی در صورت صحت این ادعا به نوعی گاف ناخواسته و اعتراف به خطای حمله اسرائیل است.

کاربران اسرائیلی: کیسه بوکس منطقه شده‌ایم/ نتانیاهو یک خرگوش ترسو است
بسیاری از کاربران اسرائیلی نیز با مقایسه اقتدار ایران در شب عملیات وعده صادق، مخفی‌شدن نتانیاهو در پناهگاه در زمان حمله و حرکات نمایشی دیگر مقامات اسرائیل را به باد انتقاد گرفتند. تسنیم به برخی از این واکنش‌ها اشاره و آورده است: «یونی بن مناخیم، تحلیل‌گر اسرائیلی در صفحه خود اعتراف کرد: ایرانی‌ها اقدام اسرائیل را به‌تمسخر گرفته‌اند. میری هالپر هم نوشت: نتانیاهو یک خرگوش ترسو است. یووال ناکار هم گفت: عدم‌واکنش بهتر از این واکنش مفتضح بود، وقتی تصویری نباشد، دشمن هم به خنده در می‌آید. مایکل تد هم در کامنتی نوشت: ما کیسه بوکس منطقه شده‌ایم، ٢٠٠موشک بالستیک به ما اصابت می‌کند و ما فقط صدای انفجار(!!) از خودمان در می‌آوریم.»

واکنش کشورها به حمله صهیونیست‌ها علیه ایران
بسیاری از کشورهای منطقه و برخی کشورهای جهان، با صدور بیانیه‌هایی حمله صهیونیست‌ها به ایران را قاطعانه و بعضا تلویحی محکوم کرده و رژیم اسرائیل را مسبب تشدید تنش در منطقه معرفی کردند. سوئیس، روسیه، عمان، عراق، عربستان، اردن، مصر، ترکیه، کویت، سوریه، الجزایر، لبنان، بحرین، ونزوئلا، پاکستان، یمن، امارات، مالزی و همچنین اقلیم کردستان ازجمله کشورهای منطقه‌ای و جهان بودند که به محکومیت این حمله پرداختند. اردن ضمن محکوم کردن حمله اسرائیل، از طریق یک منبع نظامی ناشناس، کمک این کشور به صهیونیست‌ها علیه ایران را تکذیب کرده است. شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان نیز ضمن تقبیح اقدام اسرائیل با عنوان تهدید صلح و امنیت منطقه نوشت: «پاکستان در کنار ایران می‌ایستد». وزارت خارجه پاکستان نیز خواستار تشکیل جلسه فوری شورای امنیت علیه رژیم صهیونیستی شد. وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن تنش آفرینی اسرائیل، نوشت: «باید از تحریک ایران برای انتقام‌گیری دست برداشت و از مارپیچ تشدید غیرقابل کنترل تنش‌ها خارج شد.» در این میان واکنش عربستان، ترکیه و همچنین دبیرکل شورای همکاری خلیج‌فارس و محکوم کردن حمله اسرائیل با لحنی نسبتا تند نیز، جالب توجه بود.

ابراز همبستگی گروه‌های مقاومت با ایران
افزون بر این کشورها، دفتر سیاسی انصارالله یمن، کمیته‌های مقاومت فلسطین، جنبش حماس، جنش جهاد اسلامی، مقتدی صدر رئیس جریان صدر و عمار حکیم رئیس جریان حکمت ملی عراق نیز، به محکوم کردن حمله اسرائیل، تأکید بر نقش مخرب آمریکا در حمایت از جنایات اسرائیل و ابراز همبستگی با ایران پرداختند.

محکوم نکردن حمله اسرائیل توسط آمریکا و اروپا
از سوی دیگر آمریکا به بی‌اطلاعی و عدم‌همکاری با اسرائیل در این حمله و ابراز امیدواری برای پایان تنش اکتفا کرد. کشورهایی چون آلمان، انگلیس و فرانسه از محکوم کردن حمله ایران خودداری کردند. سازمان ملل نیز به ابراز تأسف از تنش‌ها و دعوت به خویشتن‌داری اکتفا کرد. اتحادیه اروپا نیز ضمن تأکید بر حق! پاسخ اسرائیل به ایران، موضع مشابهی اتخاذ کرد.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.